Non Dos går til Trebuchet

Vinimportøren Non Dos forlater VSD.
Redaksjonen
19 April 2010 - 15:40

Siden starten i 2006 har Non Dos benyttet VSD som sin logistikkpartner. De har hatt en voldsom salgsvekst, fra 110.000 flasker i 2007 til 365.000 flasker i 2009, og et realistisk anslag på 600.000 flasker i 2010.

- For å sikre fortsatt vekst er det viktig for oss å ha en "sulten" logistikkpartner som kan gi oss maksimal smidighet, og at de tenker dynamisk og er proaktive i forhold til nye løsninger som kan gi oss og våre kunder en ekstrem servicegrad. Fredag 16. april signerte vi derfor kontrakt med Trebuchet, med virkning fra 1. juni 2010, sier selskapets ledelse i en pressemelding.

Innovativ løsning
- Vi gleder oss til å ta fatt på samarbeidet, og ikke minst til å utvikle nye løsninger til glede for våre kunder i restaurantmarkedet og Vinmonopolet. Blant annet planlegger vi en ny og innovativ løsning til våre restaurantkunder i Oslo-området, med utkjøring av vinene i biler med kjøleanlegg, fortsetter de.

- Vi ser frem til et spennende samarbeide med Non Dos. Trebuchet har i lengre tid arbeidet målrettet med å kunne tilpasse logistikkløsninger som er mer optimale i forhold til de behov selskaper som Non Dos representerer, både innen administrative tjenester så vel som tilrettelagte løsninger knyttet til transport og lagertjenester' uttaler Trond Andresen, Business Manager i Trebuchet Norge.

Trebuchet er en Logistics Service Provider som tilbyr logistikkløsninger for importører innen varehandel, og som etter oppstart i mars 2009 har tatt betydelige markedsandeler.

Selskapet har har idag 20 ansatte, og opererer i Norge, Sverige og Finland.

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Unike sidere som konkurrerer med champagne - og mjød som erstatter portvin
+
Tester

Unike sidere som konkurrerer med champagne - og mjød som erstatter portvin

Norsk sider er i stor utvikling og de beste nyhetene og nytappingene er i storform foran julesesongen.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Ta en pause fra kulde og stressende julehandel med denne tropiske krydrete drinken
Ukens drink

Ta en pause fra kulde og stressende julehandel med denne tropiske krydrete drinken

Ukens drink er en klar kandidat for førjultidas drinkmiksing. Krydret og leskende og med en flott rødlig farge fra blodappelsiner og grenadin.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Godtene lager du enkelt selv - men det spørs om de holder helt til jul
Ukens kake
Sjokoladefudge med pinjekjerner

Godtene lager du enkelt selv - men det spørs om de holder helt til jul

For sjokoladefudge er av typen guilty pleasures - søtsaker det er vanskelig å holde fingrene unna. Men da lager du bare nye porsjoner.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Slik smaker bobler fra det opprinnelige Champagne
+
Godbiter i pollisten

Slik smaker bobler fra det opprinnelige Champagne

Vi snakker om Vallée de la Marne som er det mest dominerende underområdet i Champagne, men samtidig det mest anonyme. Det var før.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Unike sidere som konkurrerer med champagne - og mjød som erstatter portvin
+
Tester

Unike sidere som konkurrerer med champagne - og mjød som erstatter portvin

Norsk sider er i stor utvikling og de beste nyhetene og nytappingene er i storform foran julesesongen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Ta en pause fra kulde og stressende julehandel med denne tropiske krydrete drinken
Ukens drink

Ta en pause fra kulde og stressende julehandel med denne tropiske krydrete drinken

Ukens drink er en klar kandidat for førjultidas drinkmiksing. Krydret og leskende og med en flott rødlig farge fra blodappelsiner og grenadin.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Det har ikke blitt laget så lite vin siden 1961

2024 ga rekordsmå avlinger over store deler av vinverdenen. Klimaendringene har hovedskylda.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Dette drikker du til pinnekjøtt
Tester
Drikke til pinnekjøtt

Dette drikker du til pinnekjøtt

De siste årene har det blitt mer og mer populært å velge vin i stedet for øl og akevitt til pinnekjøttet, men hva skal vi tenke på før valget tas?

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Nå som kalkunfilet er i alle butikker, kan du lage et riktig så velsmakende måltid med gremolata
Dagens rett

Nå som kalkunfilet er i alle butikker, kan du lage et riktig så velsmakende måltid med gremolata

Nå senhøstes blir det ofte mange tunge middager - dagens rett av kalkunfilet med italiensk vri er derfor perfekt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Godtene lager du enkelt selv - men det spørs om de holder helt til jul
Ukens kake
Sjokoladefudge med pinjekjerner

Godtene lager du enkelt selv - men det spørs om de holder helt til jul

For sjokoladefudge er av typen guilty pleasures - søtsaker det er vanskelig å holde fingrene unna. Men da lager du bare nye porsjoner.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her