Nor Hotels stjerneklassifiseres

Nor Hotels har som den første hotellkjeden her i landet besluttet å la alle sine 63 norske privateide hoteller bli stjerneklassifisert.
Redaksjonen
19 Juni 2007 - 00:09

- Avtalen innbærer at vi løpet av noen få korte måneder har inngått avtaler med nærmere 80 hoteller i Norge, sier en fornøyd Tore Blikom i Norsk Hotellklassifisering til Boarding.no.
 
Sammenslåing
Nor Hotels er resultatet av en fersk sammenslåing av de to tidligere kjedene Mitt Hotel Scandinavia og Euro Hotels. Målt i antall hoteller er Nor Hotels nest største hotellkjede i Norge med 63 små og mellomstore hoteller her i landet og 10 i Sverige.
 
Det er for å styrke sin konkurranseposisjon at kjeden har bestemt seg for å bli klassifisert med stjerner av Norsk Hotellklassifisering.
 
Seriøs kjede
- Vi ønsker å bli sett på som en seriøs hotellkjede som gir kunden klar beskjed om hvilke produkter han får. Stjernefastsettelsen er for oss den beste måten å kommunisere overfor markedet, sier styreleder Hallvard Løno.
 
Kraftig byks
For Norsk Hotellklassifisering er dette et kraftig byks fremover.
 
- Avtalen innbærer at vi løpet av noen få korte måneder har inngått avtaler med nærmere 80 hoteller i Norge, sier en fornøyd Tore Blikom i Norsk Hotellklassifisering.
 
Opptil 5 stjerner
Norsk Hotellklassifisering tilbyr klassifisering av norske hotell. Klassifiseringen baserer seg på tilsvarende europeiske systemer og plasserer hotellene i kategorier fra 1 - 5 stjerner.

Selv om Norge ikke har en egen offisiell stjerneklassifiseringsordning, blir norske hoteller stjerneklassifisert i de fleste hotellsøkemotorer på Internett.

Denne klassifiseringen er sjelden dokumentert og ofte svakt begrunnet. Nå kan hotellet selv være med å gi en riktig klassifisering.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Old-school rødvinskupp fra Portugal
+
Ukens vin

Old-school rødvinskupp fra Portugal

149,90 er utrolig billig for denne økologiske vinen som representerer en solid tradisjon fra det indre av det portugisiske høyland.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Matprisen 2025: Årets kjøkken er Mortens Kro

Mortens Kro på Gjelleråsen utenfor Oslo har som motto «der maten er go’» - det overbeviste juryen i Matprisen 2025.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Test av beaujolais nouveau 2025: Årets nye vin smaker nok best to uker etter lansering
+
Tester

Test av beaujolais nouveau 2025: Årets nye vin smaker nok best to uker etter lansering

Hvis du har planlagt å smake på den allerede på slippdagen som er 20. november, ikke server den for kald. 2025 er en årgang med tanniner og en viss robusthet.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Rekordmange oster i årets VM

Det ble ingen norsk ost i teten av de i alt 5244 påmeldte fra 46 land i årets VM som fant sted i Bern.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Old-school rødvinskupp fra Portugal
+
Ukens vin

Old-school rødvinskupp fra Portugal

149,90 er utrolig billig for denne økologiske vinen som representerer en solid tradisjon fra det indre av det portugisiske høyland.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Matprisen 2025: Årets kjøkken er Mortens Kro

Mortens Kro på Gjelleråsen utenfor Oslo har som motto «der maten er go’» - det overbeviste juryen i Matprisen 2025.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Slike chenin blancer tar alle matmessige utfordringer
+
Godbiter i pollisten

Slike chenin blancer tar alle matmessige utfordringer

Savennières er en av vinverdenens skjulte perler som også lagrer veldig godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Gresk hvitvin er i vinden – til topp priser
+
Ukens vin

Gresk hvitvin er i vinden – til topp priser

Og disse utgavene fungerer like godt hjemme en høstkveld som i Hellas om sommeren.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Blåskjellene blir ekstra gode med mørkt øl
Dagens rett

Blåskjellene blir ekstra gode med mørkt øl

Glem hvitvin til blåskjellene. Denne oppskriften har mørkt øl i både gryte og glass. Kanskje har du allerede testet juleølet, og har noen skvetter, ja, da får du brukt dem her.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Test av beaujolais nouveau 2025: Årets nye vin smaker nok best to uker etter lansering
+
Tester

Test av beaujolais nouveau 2025: Årets nye vin smaker nok best to uker etter lansering

Hvis du har planlagt å smake på den allerede på slippdagen som er 20. november, ikke server den for kald. 2025 er en årgang med tanniner og en viss robusthet.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her