Nordens største hotell

Med 814 rom blir Bella Sky-Comwell Hotel Copenhagen Nordens største.

Et nytt hotell til 1,6 milliarder kroner er ikke hverdagskost for København. Dessuten blir de to hotelltårnene på 24 etasjer bygget med en helling på 15 grader - en stor ingeniørmessig bragd.

- Det blir på alle måter et fantastisk flott hotell, et landemerke for København og riktig god business," sier Bella Centers administrerende direktør Arne Bang Mikkelsen, som nylig skrev under på en samarbeidsavtale med Comwells koncernsjef Preben Nesager.

- Med Comwell har Bella Sky fått Danmarks dyktigste arrangør av møter og konferanser som partner. Comwell har ifølge Instituttet for konjunkturanalyse det beste omdømme blant hotell-kjedene i Danmark. Det gir Bella Sky den riktige profilen, sier Mikkelsen.

Fakta:
• Comwell har 12 hoteller, 641 ansatte og en årlig omsetning på 500 millioner DKK.

• Bella Center teller 230 ansatte og omsetter årlig for mer enn 400 millioner. 2009 ga  besøksrekord med 1,2 millioner gjester.

• Det firestjernete Bella Sky Hotel får 814 rom, 32 møtelokaler og 175 medarbeidere utover Bella Centers egne ansatte. Omsetningen forventes å runde 300 millioner DKK årlig fra 2015.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen