Norges lateste mesterskap

Nå i helgen arrangeres det første NM i Slapp'a i Oslo - bli med du også.

Dersom du er bedagelig anlagt, ikke har lopper i blodet og ikke lar deg affisere av noen ting, bør du legge turen innom St Hanshaugen i Oslo denne helgen.
 
Du har nemlig sjansen til å være med i det uoffisielle norgesmesterskapet i avslapning - Slapp'a.
 
Ta kaffepausen tilbake
Det er Norsk Kaffeinformasjon som arrangerer dette mesterskapet sammen med Roar (alias Kong Kaffe), og den glade vinneren kan foruten pokal også vinne hengekøye og selvsagt kaffe .

Arrangementet setter fokus på kaffepausen og det at det er viktig å stresse ned.
 
Kaffe er i så måte en sosial drikk som er et godt grep mot nettopp stress, som ser ut til å bli en av de viktigste sykdomsfaktorene fremover.

Avslappende konkurranse
Hver deltaker blir henvist til hver sin hengekøye, og får servert en kopp kaffe . Hvilepulsen til deltakerene blir deretter registrert og den med lavest hvilepuls kåres som årets mester.
 
Men selv de som ikke har ligget i hardtrening før denne konkurransen, vil finne noe for seg denne helgen - det settes nemlig opp en egen chill out-lounge med musikk og kaffeservering for de som ikke satser på å delta selv.
 
Vinneren av Norsk Kaffeinformasjons konkurranse om Norges beste sommerkaffe vil også bli utropt under helgens evenement.
 
Arrangementet går av stabelen på St. Hanshaugen i Oslo lørdag 18. august klokken 12.00.
 
Les mer om kaffe i vår store seksjon om kaffe og te .

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen