Det er en kombinert restaurant og bar som begynner å ta form i lokalet bak gatekjøkkenet Rushys Drive In. De siste ukene har det vært hektisk aktivitet i og utenfor bygget.
Gjenstår mye
Men mye gjenstår også før åpningen.
- Vi har hele tiden sagt at vi skal åpne til månedsskiftet april/mai, og vi håper og tror det skal holde, sier Arne Vidar Myhre, som er daglig leder i selskapet Rushys Drive In AS.
- Men vi må stå på for å nå målet, sier han.
Den nyansatte restaurant- og barsjefen er Geir Ove Hjertø. Hjertø hadde sin første arbeidsdag for Rushys Drive In AS tirsdag denne uken.
Stabil omsetning
- Jeg gleder meg, jeg har absolutt tro på dette konseptet, sier Hjertø.
Det nye konseptet er langt på vei finansiert takket være gatekjøkkenet vegg i vegg.
Omsetningen her har vært stabil og danner grunnlaget for videre vekst.
- Vi mener det er behov for et slikt sted. Det er derfor vi tør å satse på denne måten, sier Myhre til Driva.