Ny Britannia-direktør

Ny Britannia-direktør

Thon Hotels har plassert ny mann ved roret.

Etter at Thon Hotels overtok driften av Britannia Hotel 1. juli i år, er det Arne Marius Berg (32) ansatt som driftsdirektør. Berg kommer fra stillingen som driftsdirektør ved Hotel Bristol i Oslo.

– Med sin erfaring fra Hotel Bristol, har Arne Marius både en riktig og solid bakgrunn for å kunne drifte et hotell av dette formatet, sier administrerende direktør i Thon Hotels, Morten Thorvaldsen i en pressemelding.

Arne Marius Berg er opprinnelig fra Stjørdal, og jobbet tidligere på Hotel Bristol som restaurantsjef frem til han ble driftsdirektør. Han har også flere år bak seg som hovmester på Restaurant Statholdergaarden i Oslo.

– For meg er Britannia en perle av et hotell, og jeg gleder meg stort til å ta fatt på nye utfordringer i Trondheim. Samtidig er jeg ydmyk overfor oppgavene som står foran oss, sier Berg.

Han begynner i ny jobb 1. oktober. Svein Martin Berg Krogstad fortsetter i stillingen som konstituert direktør frem til Berg er på plass i Trondheim. Deretter tiltrer han som assisterende direktør ved hotellet.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen