Ny daglig leder i Amka/Saga

Arne Sommerfeldt, daglig leder i Amka/Saga AS gjennom de siste 14 år, har nå valgt å se seg om etter nye utfordringer.

Saga Trading, som vinfirmaet het tidligere, inngikk for noen få år tilbake et samarbeid med vinaktøren AMKA i Danmark. Dette medførte en raskt voksende portefølje, og en rekke produkter i Norge ble flyttet over til Amka/Saga, som selskapet nå ble hetende.

Arne Sommerfeldt videreførte sin stilling som daglig leder i det nye selskapet. Med stor iver og svært lang bakgrunn i både den norske restaurantvedenen samt innen vinimport, har han vært med på å gjøre Amka/Saga til en betydningsfull aktør her hjemme. Ikke minst skyldes dette det chilenske varemerket Santa Rita, som de overtok etter Amundsen AS.

Sommerfeldt velger å informere om sine videre planer når han selv føler at tiden er inne for dette. Han fratrer stillingen april måned.

Jakten på ny daglig leder er nå i full gang.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Dette får du på Københavns nyeste Michelin-stjernerestaurant

Den amerikanske kokken Nick Curtin og hans danske kone Camilla Hansen står bak det som trolig er Københavns best bevarte kulinariske hemmelighet. Ikke bare på grunn av det lett eksotiske ved beliggenheten, men først og fremst på grunn av deres måte å tenke helhetlig, spesielt når det kommer til det de bruker på kjøkkenet. Les hele saken

Til toppen