Ny journalist til Horecanett

Apéritif har knyttet til seg en ny medarbeider for å styrke satsingen på Horecanett. Pål Gleditsch (40) har allerede begynt i jobben.
Redaksjonen
18 Januar 2007 - 12:13

- Internett er fortsatt et medium i sterk vekst og samtidig har det stort potensial for videre utvikling. Jeg har stor tro på nettsteder som jobber i nisjer og segmenter. Det er fordi det er lettere å tilpasse innholdet til målgruppen og at man ikke må være best i et bredt spekter av emner.

 - Det holder å være god der man skal være best. Er man for eksempel interessert i fotball vil det være naturlig å oppsøke et nettsted eller en del av et nettsted som konsentrerer seg om dette. På samme måte ser jeg det som naturlig at folk i denne bransjen besøker horecanett på jevn basis, sier han.

Og med jevn basis mener han at det betyr hver dag
- Det er målet, ja. Horecanett er viktig for bransjen. Det må være så bra at det er et sted bransjefolk MÅ innom hver dag. Det vil også komme flere tjenester enn de som ligger der i dag og som gir økt nytteverdi for brukerne slik at det ikke er nyhetene som alene er drahjelpen, sier han.

Samtidig understreker han at dette ikke er en enmannsjobb
- Det er flere tusen ansatte i denne bransjen, og derfor er det viktig å presisere at jeg trenger både innspill, tips og kontakter. Det er lettere for tusenvis av mennesker å bidra til å skape et mer aktivt nettsted enn det er for én mann, sier han.

Pål har tidligere blant annet jobbet i Nordlys, NRK, Dagbladet, TV3 og de siste årene som prosjektleder og ansvarlig redaktør i TV-guiden Programbladet. Han har lang erfaring som journalist, prosjektleder, redaktør, programleder og var dessuten med på den første internettbølgen.

Dermed er det bare å kontakte ham hvis du har noe på hjertet.

Du treffer Pål på:
Mobil: 915 94 848
Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Prøv britenes versjon av gløgg og bli overbevist
Ukens drink
Mulled wine

Prøv britenes versjon av gløgg og bli overbevist

I mulled wine er det rødvin og krydder, og ikke sterkere saker, som ofte er tilfellet med hjemmelaget gløgg. Det gjør den snillere for alle. Varmer godt gjør den likevel.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

101 nyheter spesialpol testet: Cabernet og tanniner krever stor tålmodighet
+
Tester

101 nyheter spesialpol testet: Cabernet og tanniner krever stor tålmodighet

Og ikke minst et romslig vinbudsjett, for toppvinene fra Bordeaux har økte mye i pris bare på ett år.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Test av beaujolais nouveau 2025: Årets nye vin smaker nok best to uker etter lansering - men skaff deg flaskene nå
+
Tester

Test av beaujolais nouveau 2025: Årets nye vin smaker nok best to uker etter lansering - men skaff deg flaskene nå

Hvis du har planlagt å smake på den allerede på slippdagen som er 20. november, ikke server den for kald. 2025 er en årgang med tanniner og en viss robusthet.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Matprisen 2025: Årets kjøkken er Mortens Kro

Mortens Kro på Gjelleråsen utenfor Oslo har som motto «der maten er go’» - det overbeviste juryen i Matprisen 2025.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Prøv britenes versjon av gløgg og bli overbevist
Ukens drink
Mulled wine

Prøv britenes versjon av gløgg og bli overbevist

I mulled wine er det rødvin og krydder, og ikke sterkere saker, som ofte er tilfellet med hjemmelaget gløgg. Det gjør den snillere for alle. Varmer godt gjør den likevel.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

101 nyheter spesialpol testet: Cabernet og tanniner krever stor tålmodighet
+
Tester

101 nyheter spesialpol testet: Cabernet og tanniner krever stor tålmodighet

Og ikke minst et romslig vinbudsjett, for toppvinene fra Bordeaux har økte mye i pris bare på ett år.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Her får du et nytt syn (og smak) på chilensk vin
+
Godbiter i pollisten

Her får du et nytt syn (og smak) på chilensk vin

Gjennom gamle og upodete vinstokker, økologisk dyrking og forsiktig vinmaking skaper De Martino et nytt og spennende møte med chilensk vin.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Old-school rødvinskupp fra Portugal
+
Ukens vin

Old-school rødvinskupp fra Portugal

149,90 er utrolig billig for denne økologiske vinen som representerer en solid tradisjon fra det indre av det portugisiske høyland.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Slik lager du en helnorsk burger av reinsdyr med kantareller og multedressing
Dagens rett
Burger av reinsdyr med kantareller og multedressing

Slik lager du en helnorsk burger av reinsdyr med kantareller og multedressing

Denne burgeren går utenpå det meste, og det til tross for at den er helt fri for både cheddar, ketchup og pommes frites.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Test av beaujolais nouveau 2025: Årets nye vin smaker nok best to uker etter lansering - men skaff deg flaskene nå
+
Tester

Test av beaujolais nouveau 2025: Årets nye vin smaker nok best to uker etter lansering - men skaff deg flaskene nå

Hvis du har planlagt å smake på den allerede på slippdagen som er 20. november, ikke server den for kald. 2025 er en årgang med tanniner og en viss robusthet.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her