Ny kjøkkensjef hos Martha Mettlig

Stefan Sandersnäs er ansatt som ny kjøkkensjef hos Martha Mettlig i Oslo.

- Hos Martha Mettlig får jeg anledning til å bruke fine og ferske råvarer, sier Stefan Sandersnäs.
 
Fisk og skalldyr
- Maten skal se delikat og flott ut, og kunsten er å la de naturlige smakene tre frem og briljere for seg selv. Jeg har en ekstra forkjærlighet for fisk og skalldyr, så her skal det bli god mat innenfor alle kategorier, sier han.
 
Morsom tradisjon
- Maten skal smake like godt om vi serverer i restauranten eller kommer hjem til kunden. Tradisjonen med å la kunden delta selv på kjøkkenet mitt er morsom, og gir en ekstra dimensjon til jobben. Jeg introduserer også en businesslunsj i gourmetklassen til lunsj. Det håper jeg vil slå an blant gamle og nye kunder på Solli plass, sier Sandersnäs i en pressemelding.
 
Bred erfaring
Sandersnäs har arbeidet både med a la carte, catering, som daglig leder og har mesterbrev innen emnet fisk og skalldyr. Hans erfaring er variert og omfatter restauranter og matsteder i Sverige, på Island, i Danmark og på norsk Cruisebåt.
 
Egenart
Martha Mettligs konsept er å være noe for seg selv, holde på egen stil og sette fokus på gode opplevelser, god mat og god service.
 
Martha Mettlig serverer lunsj og middag i restauranten, leverer både enkel mat og varme retter hjem til kunden, og tar imot gjester som vil lære mer om både matlaging og vinsmaking.
 
Restauranten har 64 sitteplasser. Kjøkkenet er syd-europeisk og moderne.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen