Ny kjøkkensjef på Langesund Bad

Nye koster skal gi kjøkkenet på Langesund Bad et nytt løft.

Kjøkkensjef Tommas Fokdal slutter på Quality Spa & Resort Kragerø, for å løfte Langesund Bad til nye høyder. Det er direktør for Langesund-hotellet, Petter Jørgensen, glad for. Ikke for det at stedet har slitt med sitt renommé. Heller tvert om, for Langesund Bad har i mange år fått ros for maten, og er et ettertraktet sted for feiring av bryllup og andre selskapeligheter, samtidig som den faste søndagsbuffeten er populær.

- Det de færreste vet, er at det ikke har vært noen kjøkkensjef på Langesund Bad siden i fjor sommer, noe som har gitt en lang og utfordrende periode for både kokker og øvrige medarbeidere på huset, forteller Jørgensen som ønsker den nye kjøkkensjefen velkommen:

- Tommas har lang erfaring i å ta ansvar i både store og små kjøkken, og vi vet hva han står for: høyt gjestefokus og arbeidskapasitet, stor kreativitet og fleksibilitet, faglig tyngde og et godt rennome blant både gjester og samarbeidspartnere. Jeg gleder meg til å begynne å jobbe med ham igjen, og jeg vet at Tommas kommer til å drive utviklingen videre i vår jakt på å ta markedsandeler på konferanser, selskap og julebord.

Fokdal tar også med seg soussjef Margus til Langesund.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen