Ny leder i NKL

Ruth-Hege Holst er ansatt som daglig leder i NKL.

Hun tiltrer i stillingen innen sommeren.
 
Holst har kokkefagbrev fra Hotel Neptun, Bergen i 1987. Der fikk hun sans for det franske kjøkken.
 
Klassisk kokekunst
Etter endt læretid utforsket hun den klassiske kokekunsten som kokk hos Christian Plumail, Auberge de l'Esrerel i Juan-les-Pînes.
 
I Frankrike oppdaterte hun seg på fransk språk og konditorkunst hos Lenôtre i Paris.
 
Mer studier
Etter endt studieopphold i Frankrike begynte hun i 1989 på Norsk Hotellhøgskole i Stavanger med studier i kjøkken- og restaurantadministrasjon.
 
Holst fullførte sin Master of Science i internasjonal hotell- og reiselivsadministrasjon ved Cornell University, USA, og Norsk Hotellhøgskole. I tillegg har hun studert britisk politikk og sosialhistorie i Cambridge, England.
 
Reiselyst
Jakten på de gode smaksopplevelsene, kombinert med stor reiselyst, førte henne verden rundt. Hotell- og restaurantbransjens mange stipender for unge kokker førte henne til Frankrike, Singapore, Hongkong og Bangkok.
 
Holst har internasjonal arbeidserfaring fra salg og markedsføring av norske merkevarer i engelsk- og fransktalende markeder.
 
Internasjonalt salg
I tillegg til en rekke styre- og lederverv har hun også arbeidet med internasjonalt salg på Figgjo AS, undervist ved Høgskolen i Stavanger, vært daglig leder ved Gastronomisk Institutt og kontroller ved Grand Hotel i Oslo.
 
Hun har bred erfaring innen prosjektledelse og forretningsutvikling fra nasjonale og internasjonale prosjekter.
 
Nå ser hun frem til å ta fatt på arbeidet som tilrettelegger for alle medlemmene i NKL, prosjektene der, kokkelandslagene og å jobbe med samarbeidspartnere.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen