Ny mann til Bevco

Hans-Oscar Fossum er ansatt som salgskonsulent i Bevco AS. Der skal han ha hovedansvar for likør og spritprodukter.

Fossum kommer fra restaurantbransjen hvor han har arbeidet som bartender i flere år.

- Jeg har blant annet jobbet på Håndverkeren restaurant, Teaterkjelleren og Ottos bar. Ellers har jeg jobbet en del i bedrifter utenfor Oslo, sier Hans-Oscar Fossum.

- Jeg fikk et tilbud av Arne Sommerfeldt i Bevco som jeg ikke kunne si nei til. Dessuten har jeg jobbet med produktene tidligere. Det jeg skal gjøre er å reise rundt og selge produktene, blant annet Dooley's, sier Fossum.

Unggutt
Fossum har ennå ikke fylt 25 år, det gjør han først i slutten av mars. Således er han nok en av de yngste som skal reise rundt til barer og restauranter for å selge.

- Jeg er nok en av de yngste, ja - og jeg er veldig takknemmelig for at jeg får prøve meg, sier han.

Fossum mener det er en spennende bransje, og har som nevnt erfaring. I tillegg har han utdannelse fra universitetet. Men han synes det var på tide å prøve noe nytt.

- Det var morsomt å jobbe i bar, men arbeidstiden var ikke akkurat gunstig. Så det var rett og slett på tide å prøve noe annet, og da dette tilbudet kom sa jeg ja, forteller han.

Mye reising
- Målet må jo bli at Dooley's skal inn på flere barer i Norge. Foreløpig er salget størst på polet og på Tax free, men det skal vi endre på. Så det blir mye reising rundt omkring i Norge. Jeg tror produktene snakker for seg, sier Fossum, som begynte i jobben 1. februar.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen