Ny portal for Norsk Sjømat

Middagstips eller eksporttall? Eksportutvalget for fisk samler all norsk informasjon om fisk på ett nettsted: www.godfisk.no .

På sikt vil alle EFFs nettsteder for Norsk Sjømat fremstå i ny drakt.

- Om du er forbruker eller arbeider i bransjen vil du fra fredag 4.11.2005 finne informasjon tilpasset deg på www.godfisk.no . Til nå har bransjen tastet seg inn på www.seafood.no for informasjon. Med den nye løsningen finner du alt på ett sted, forteller informasjonssjef i Eksportutvalget for fisk, Åshild Nakken.

Samtlige av Eksportutvalget for fisk sine nettsteder - i alt 12 - vil i løpet av første halvdel 2006 fremstå med den nye portalen.

- Portalen skal gi et bedre felles uttrykk for Norges største merkevare - Norsk Sjømat. Felles teknisk plattform og oppdatert design på alle sider skal bidra til det.

Portalen vil styrke markedsføringen av Norsk Sjømat i Norge og utlandet. I tillegg til oppskrifter og nyhetsstoff inneholder sidene store mengder faktainformasjon om Norsk Sjømat. Nettstedet er bygget opp for å henvende seg både til forbrukere, bransje, media og gastronomi.

Bak utviklingen står norske selskaper. Designet er levert av APT, mens iTet og Enonic har utarbeidet det funksjonelle i løsningen.

Kilde: EFF

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen