Ny restaurantkjede – mer italiensk

Ny restaurantkjede – mer italiensk

Vapiano åpner sin første i Norge – og flere skal det bli.

Med italiensk på menyen er restaurantkonseptet Vapiano blitt en internasjonal suksess. Fredag åpnet den første restauranten dørene i Rådhusgaten i Oslo.

I en pressemelding framhever Vapiano sitt servicekonsept, kalt «fresh casual dining», et «behagelig sted for å nyte velsmakende italiensk mat i en avslappende atmosfære».

– Vi er utrolig glade for å endelig åpne Vapiano i Norge. Vi ønsker å tilføre noe nytt på det norske markedet og har ambisjon om å åpne flere restauranter i de kommende årene, sier Christian Lagerlöf, administrerende direktør i Vapiano.

Restauranten i Rådhusgaten 27 har hele 265 sitteplasser og måler mer enn 950 kvadratmeter.

Kjedens restauranter har sentral beliggenhet og lange åpningstider. Innredningen skal være stilren, men avslappet og hyggelig. All mat er fersk og lages mens kunden ser på. Menyen omfatter antipasti, hjemmelaget pasta, stenovnsbakt pizza, salater og dolcis.

Vapiano åpnet sin første restaurant i Hamburg 2002. Siden er flere kommet til, blant annet i USA, Storbritannia, Sveits, Belgia, Estland, Nederland, Tyrkia, Australia, Taiwan og Dubai. Kjeden teller nå totalt 112 restauranter fordelt på 27 land.

Bransjetidsskriftet Food Services Europe & Middle East utnevnte Vapiano til Concept of the year i 2006.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen