Ny spalte og spaltist

Som innehaver av Norges største samling av kokebøker er Per A. Borglund svært godt kvalifisert til å være Apéritifs kokebokanmelder.

Som seg hør og bør Norges største nettsted om mat og drikke introduserer nå Apéritif en egen spalte for kokebokanmeldelser. Selv om markedet ikke lenger oversvømmes av nyutgivelser, er det fortsatt stor utskifting i bokhandelens hyller for kokebøker, og det året rundt.

Mer enn 5000 bøker
Og dermed bruk for hjelp til å velge de beste eller de som passer best for nettopp ditt behov samt hvilke du ikke skal satse på som gave.

Per A. Borglund Foto: Morten Bibow

Her er forfatteren av boken 100 år med kokebøker og innehaver av landets mest omfattende samling av kokebøker, Per A. Borglund, i sitt rette element. Ikke bare bruker han (nesten) all sin fritid til å pleie sin samling som i øyeblikket teller 2135 ulike kokebøker og drøyt 5000 eksemplarer, han er i tillegg svært interessert i livets goder, alt fra matauk og tilberedning til inntak.

Fem stjerner
Dessuten har han mer enn 25 års journalistisk erfaring fra blant andre VG, SOL og Avis1 hvor han systematisk anmeldte nye kokebøker. I dag er han forlagsredaktør i Aftenposten Forlag, blant annet for Hyttemagasinet hvor han også har sin faste kokebokspalte.

Fra denne uken vil han jevnlig glede leserne med sin vurdering av det siste innen kokebøker og andre bøker med tilknytning til mat og drikke. Kokebøkene vurderes etter samme skala som Apéritif benytter for drikke, fra én til fem stjerner.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen