Ny topprestaurant i Bergen

Beyer'en Bar & Restaurant i First Hotel Marin i Bergen har intensjoner om å sette byen på matkartet.

Bergen får en ny kvalitetsrestaurant og gjestene kan glede seg til det som kalles "Det Bergenske Kjøkken".
 
First Hotel Marin har åpnet en ny topprestaurant med en premiert kjøkkensjef på laget. Endre Ludvig Olsen ble kåret til årets kjøkkensjef i 2006, en tittel han deler med Eivind Hellstrøm. Bagatelle-sjefen kom tidligere i år med kritikk mot restaurantene i Bergen.
 
Lokal mat
Selve kjøkkenet har fått navnet "Det Bergenske Kjøkken". Det betyr solide lokale råvarer kombinert med kontinentale smaker.
 
- Vi i Bergen har historisk sett alltid vært påvirket av det som skjer på kontinentet. Det var her de første kryddersortene kom til landet. Det er her de første dokumenterte spor etter vin- og brennevinsimport finnes. Det har med andre ord alltid vært naturlig å blande lokale råvarer med internasjonale tradisjoner i Bergen, sier F & B Manager Endre Ludvig Olsen i en pressemelding.
 
Unik opplevelse
- Vi har flere gode spisesteder i Bergen. Problemet ligger i manglende satsning på noe unikt. Det er dette vi ønsker å tilby våre gjester her på Beyer'en, sier Olsen.
 
På den nye restauranten skal gjestene få en unik matopplevelse hvor lokale råvarer står i fokus. Det er allerede inngått avtaler med lokale bønder som skal levere det ypperste fra nærområdet. Det vil blant annet bli servert lam fra Flåm, iskrem fra Sogn & Fjordane og spekemat fra Hardanger
 
Beyer'en vil være åpen for lunsj mellom 11.30 og 14.30 og middag fra kl. 17.00.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen