Nye agenturer og nye fjes hos Amundsen

Både som en følge av tilknytningen til V&S og via egne kontakter har Amundsen de siste månedene overtatt distribusjonen av en rekke kjente produkter. Dette innebærer en dobling av selskapets volum fra 2001 til 2002. Det krever flere ansatte, og fem nye er
Redaksjonen
19 April 2002 - 02:00

Absolut er Norges mestselgende vodka gjennom Vinmonopolet, et av verdens mest kjente premium brennevinsmerker, og eiet av V&S. I tillegg til Absolut har selskapet også overtatt ansvaret for Xanté pære-cognac, Original Lord Calvert kanadisk whisky og svenske akevitter.
 
I mars overtok Amundsen Le Cep Français som er produsenten bak de storselgende bag-in-box-vinene St. Clement, Le Cep og Tempranillo Utiel Requeña. Scanfrentz er Amundsens finske søsterselskap, og Finlands nest største bransjeaktør innen vin og brennevin. Dermed får det norske selskapet hånd om Lapponia-likørene, Marinella Fruit Bitter og Marli pärlande äppelvin.
 
Amundsen-teamet utvidet og forsterket
For å møte de nye utfordringene er det foretatt en rekke nyansettelser i selskapet:
 
Wine Manager Cathinca Dege
Cathinca Dege er vokst opp i restaurantbransjen, har hotellfagutdannelse og omfattende yrkeserfaring fra hotell, restaurant og storhusholdning. Hun har dessuten arbeidet i lang tid med vin, som vinskribent i ulike publikasjoner og medlem av styret i Den norske Vinkelnerforening. Hos Amundsen er Dege vinfaglig ansvarlig og har således hovedansvar for pr-aktiviteter, opplæring og utvikling av vinporteføljen.
 
Brand Manager Pål Helge Kraknes
Pål Helge Kraknes har sin utdannelse fra NMH, og har stort kontaktnett og lang fartstid i bransjen fra ulike stillinger innen salg, kundekontakt og merkevarebygging hos Guinness UDV. Kraknes er i Amundsen ansvarlig for markedsføring av Absolut vodka og Xanté Poire au Cognac.
 
Key Account Manager Max Solheim
Max Solheim har utdannelse både innen hotellfag, og media/kommunikasjon fra Norge og USA. Han har i tillegg arbeidet i mange år i restaurantbransjen som daglig leder og driftsansvarlig for flere forskjellige barer, caféer, restauranter og kaffebarer. Max har salgsansvar for definerte nøkkelkunder i Oslo og de 4-5 andre største byene i Norge, med særlig fokus på utelivssegmentet og bar-/trendprodukter.
 
Key Account Manager Siv Anne Bøyum
Siv Anne Bøyum har utdannelse som servitør og vinkelner, og har yrkeserfaring som bartender, Food & Beverage Manager og driftsansvarlig for flere restauranter og barer i Bergen. Bøyum er også basert i Bergen, og kommer til oss fra stilling som vinhandler i Palmer. Hun er salgsansvarlig for Amundsens portefølje overfor horeca-kunder og Vinmonopolbutikker på Vestlandet fra Stavanger i sør til Ålesund i nord.
 
Sekretær Veronica Flåten
Flåten er ny sekretær, med ansvar for sentralbord, resepsjon og en rekke administrative oppgaver.
 
Financial Controller Peder Ornum
Peder Ornum er utdannet siviløkonom fra BI. Han kommer i begynnelsen av mai, og vil blant annet jobbe med finansiell analyse og rapportering, kalkyler, prognoser og budsjettering.

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår SMS-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Se alle de gode oppskriftene med blåbær
Guide
Oppskrifter med blåbær

Se alle de gode oppskriftene med blåbær

Blåbærene venter på deg i skogen, modne og helt gratis. Her er hva du kan lage av de søte små.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Disse munnfullene har alt av norsk sommer i seg
Ukens kake
Bringebærmuffins med bringebærglasur

Disse munnfullene har alt av norsk sommer i seg

Enten du bruker bringebær fra skogen, hagen eller butikken blir resultatet like godt. Den ideelle søtsaken til sommerkakebordet.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Hvis du trodde du ikke likte Barossa-vin, kommer du på andre tanker med disse
Godbiter i pollisten

Hvis du trodde du ikke likte Barossa-vin, kommer du på andre tanker med disse

Fra området som har mektige og alkoholsterke shiraz-er som varemerke, kommer det også spennende viner fra nytenkende produsenter.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Deilig sommerrødvin for norske forhold
+
Ukens vin

Deilig sommerrødvin for norske forhold

Nordmenn får ikke nok av vin fra Piemonte, og denne sjarmøren tilfredsstiller så vel et stramt feriebudsjett som jakten på mest mulig naturlig vin. Bruskorken bidrar til frihetsfølelsen. Og den finnes i en enda kraftigere boksversjon.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Se alle de gode oppskriftene med blåbær
Guide
Oppskrifter med blåbær

Se alle de gode oppskriftene med blåbær

Blåbærene venter på deg i skogen, modne og helt gratis. Her er hva du kan lage av de søte små.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Disse munnfullene har alt av norsk sommer i seg
Ukens kake
Bringebærmuffins med bringebærglasur

Disse munnfullene har alt av norsk sommer i seg

Enten du bruker bringebær fra skogen, hagen eller butikken blir resultatet like godt. Den ideelle søtsaken til sommerkakebordet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Så farge- og smaksrik kan bare en vegetarrett bli
Dagens rett
Shakshuka

Så farge- og smaksrik kan bare en vegetarrett bli

Spiser du ikke egg, kan du erstatte med et vegansk alternativ etter behag. Alle andre kommer til å bli fascinert av kombinasjonen av de krydrete grønnsakene og de lettkokte eggene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Når denne retten står i ovnen, framkaller den minner fra sommerferier i Hellas
Dagens rett
Briami - ovnestekt squash, poteter og tomater

Når denne retten står i ovnen, framkaller den minner fra sommerferier i Hellas

For er det noe det greske kjøkken briljerer med, så er det å lage gode smaker av enkle, men ferske råvarer. Du kan langt på vei gjenskape den følelsen i eget kjøkken.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Dette tilbehøret gir ekstra karakter til grillspydene
Dagens rett
Iransk yoghurtsalat stil grillspydene

Dette tilbehøret gir ekstra karakter til grillspydene

Yoghurtsalat er en sommerfavoritt som skapt for ethvert grillmåltid, og så kjapp å lage at retten også midt i ferien. Prøv den også som dip til chipsen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Hvis du trodde du ikke likte Barossa-vin, kommer du på andre tanker med disse
Godbiter i pollisten

Hvis du trodde du ikke likte Barossa-vin, kommer du på andre tanker med disse

Fra området som har mektige og alkoholsterke shiraz-er som varemerke, kommer det også spennende viner fra nytenkende produsenter.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her