Nye direktører hos Scandic

Etter intern rekruttering og nyansettelse er det kommet fire nye direktører ved Scandic-hotellene.
Redaksjonen
08 November 2006 - 12:58

Tre direktørstillinger ved Scandic-hotellene i Oslo- området er besatt via intern rekruttering mens Scandic Tromsø får ny direktør fra 1. desember etter nyansettelse, melder Scandic i en pressemelding.

Toril Flåskjær, ny hotelldirektør ved Scandic Sjølyst
Flåskjær kommer fra stillingen som hotelldirektør for Scandic Edderkoppen, hvor hun har vært med siden åpningen i 2000. Hun har vært sentral i oppbyggingen av konseptet "Teaterhotell".  Flåskjær kjenner Scandic Sjølyst meget godt da hun var med å åpne hotellet som direktør i 1997.

Håvard Solum, ny hotelldirektør ved Scandic Høvik
Solum tiltrer stillingen som hotelldirektør fra 1. desember etter å ha vært resepsjonssjef ved Scandic Asker siden 2003. Han overtar stillingen etter Gro Lillian Larsen som slutter i kjeden for å søke nye utfordringer.

Wendel Holdener, ny hotelldirektør ved Scandic Edderkoppen
Holdener kommer fra sin stilling som hotelldirektør ved Scandic Hamar og tar over ved Edderkoppen i januar 2007. Holdener har de siste to årene ledet en storstilt omorganisering av Scandic Hamar til å bli et av landets ledende konferansehotell.

Kjell Olav Pettersen, ny hotelldirektør ved Scandic Tromsø
Pettersen som tiltrer stillingen 1. desember har god kjennskap til bransjen gjennom mange års erfaring fra hotelldrift. Han har tidligere jobbet ved blant annet Radisson SAS i Tromsø og Bodø og vært direktør ved Clarion Hotell Bryggen i Tromsø. Det siste året har Pettersen vært direktør ved Quality Hotell Grand Royal i Narvik.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis
+
Ukens vin

Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis

Har du ikke prøvd denne vinen før, er det nå du skal slå til. For den byr på svært mye smak for pengene, og finnes i 60+ polutsalg.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Er Østerrike på vei til å bli et rødvinsland?
+

Er Østerrike på vei til å bli et rødvinsland?

Med vinregioner som Carnuntum, Eisenberg og Leithaberg og druer som blaufränkisch og zweigelt har Østerrike tatt et stort skritt i retning et rødvinsland å regne med.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Med lammefilet og skogsopp blir det virkelig luksusmat til middag
Dagens rett

Med lammefilet og skogsopp blir det virkelig luksusmat til middag

Lammefilet er en eksklusiv, men svært enkel råvare å ha med å gjøre. Bare pass på å ikke steike den for mye. Her er oppskriften.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Imponer med denne lekre fiskeretten: Sitronstekt piggvar
Dagens rett

Imponer med denne lekre fiskeretten: Sitronstekt piggvar

Vi har satt en av våre aller beste fisker på menyen til helgens festmiddag.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis
+
Ukens vin

Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis

Har du ikke prøvd denne vinen før, er det nå du skal slå til. For den byr på svært mye smak for pengene, og finnes i 60+ polutsalg.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Er Østerrike på vei til å bli et rødvinsland?
+

Er Østerrike på vei til å bli et rødvinsland?

Med vinregioner som Carnuntum, Eisenberg og Leithaberg og druer som blaufränkisch og zweigelt har Østerrike tatt et stort skritt i retning et rødvinsland å regne med.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Superseriøs rock’n roll-rødvin
+
Godbiter i pollisten

Superseriøs rock’n roll-rødvin

Når mencia blandes med hvitvinsdruer blir den ekstra lys, men sku ikke hunden på hårene, for bak skjuler det seg mye kraft.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Knallkjøp til biffen
+
Ukens vin

Knallkjøp til biffen

En solid og smaksrik rødvin til 200-lappen er velkomment bidrag til etter-ferie-økonomien.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Dette kan bli din nye favorittsalat
Dagens rett

Dette kan bli din nye favorittsalat

Lag ekstra stor porsjon av denne middagssalaten, for den smaker like godt senere på kvelden. Sjekk den raske oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Med lammefilet og skogsopp blir det virkelig luksusmat til middag
Dagens rett

Med lammefilet og skogsopp blir det virkelig luksusmat til middag

Lammefilet er en eksklusiv, men svært enkel råvare å ha med å gjøre. Bare pass på å ikke steike den for mye. Her er oppskriften.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her