Nye drivere på Jøa Gjestegård

Nå ønsker de nye driverne av Jøa Gjestegård velkommen til gårds. Utover sommeren tar de sikte på å holde åpent hver helg.
Redaksjonen
18 Juni 2007 - 04:27

Den første helgen er unnagjort og stedet har vært åpent lørdag og søndag, men deretter er det meningen at det også skal være fredagsåpent.
 
Frank Bedsvåg, som driver Midt i gata i Namsos, skal stå for driften av gjestegården sammen med Svein Vegar Mogseth, som også arbeider på Midt i gata. Begge har bakgrunn som servitør og kokk.
 
- Vi kommer til å dele på oppgavene, slik at en av oss tar seg av Midt i gata mens den andre er på Jøa, sier Frank Bedsvåg til Namdalsavisa.
 
Potensiale
Han er spent på hvordan tilstrømmingen til stedet blir, men mener at gjestegården har stort potensiale. Han har påtatt seg å drive etablissementet for eieren Frode Bjerkan som et prøveprosjekt ut året.
 
- Så får vi sette oss ned og vurdere hva det skal bli til videre, sier Bedsvåg.
 
Gjestegården har for øvrig vært åpent for enkeltarrangement tidligere i år, og det vil den bli framover også utenom helgene.
 
En god del bestillinger for helgene framover er allerede notert.
 
Overnatting
Det er plass til 40 overnattingsgjester fordelt på seks hytter og to rom i hovedbygningen. Spisesalen har plass til 80 gjester, og dessuten er det en romslig terrasse i flukt med spisesalen.
 
Jøa Gjestegård satser på enkle, gode middagsretter. Dessuten vil det bli buffé med både kald og varm mat. Stedet har alle rettigheter.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Disse 2023-californierne vil overbevise deg en gang for alle
+
Godbiter i pollisten

Disse 2023-californierne vil overbevise deg en gang for alle

Fra denne californiske vinprodusenten kommer det svært pålitelige viner og det til pene priser.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Tenk om alle rimelige bordeauxer hadde vært så god som denne
+
Ukens vin

Tenk om alle rimelige bordeauxer hadde vært så god som denne

For denne spanske vinen som kun koster 194 kroner, er laget av primært bordeauxdruer og er riktig så vellykket.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Årets 10 beste norske vinkart er kåret - vi snakker om verdensklasse

At norske vinkart er i verdensklasse, er slått fast en gang for alle. 10 av dem stakk av med gull i Star Wine List Norway 2025 og samtlige konkurrerer i verdensfinalen i juni 2026.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Barolo i 2021-årgang er for den tålmodige - men det er også annet godt nytt på spesialpolet i oktober
+
Tester

Barolo i 2021-årgang er for den tålmodige - men det er også annet godt nytt på spesialpolet i oktober

Her finner du både Sassicaia, Biondi-Santi og Soldera Case Basse samt noen andre utenfor allfarvei-italienere.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Disse 2023-californierne vil overbevise deg en gang for alle
+
Godbiter i pollisten

Disse 2023-californierne vil overbevise deg en gang for alle

Fra denne californiske vinprodusenten kommer det svært pålitelige viner og det til pene priser.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Tenk om alle rimelige bordeauxer hadde vært så god som denne
+
Ukens vin

Tenk om alle rimelige bordeauxer hadde vært så god som denne

For denne spanske vinen som kun koster 194 kroner, er laget av primært bordeauxdruer og er riktig så vellykket.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Med denne får du en solid smak av Nord-Rhône for en liten sum
+
Godbiter i pollisten

Med denne får du en solid smak av Nord-Rhône for en liten sum

Fra samme produsent kommer også strålende utgaver fra de beste terroirene i Nord-Rhône.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Knallpris for viner fra Napolis bakland
+
Ukens vin

Knallpris for viner fra Napolis bakland

Både den røde og den hvite representerer veldig godt Campanias potensial – og ikke minst produsentens håndlag.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lag sjokoladeparfaitkake som en mesterkonditor
Ukens kake

Lag sjokoladeparfaitkake som en mesterkonditor

Det som høres ut som noe veldig komplisert, er faktisk ikke så vanskelig, bare du er konsentrert og nøye gjennom prosessen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Årets 10 beste norske vinkart er kåret - vi snakker om verdensklasse

At norske vinkart er i verdensklasse, er slått fast en gang for alle. 10 av dem stakk av med gull i Star Wine List Norway 2025 og samtlige konkurrerer i verdensfinalen i juni 2026.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her