Nye drivere på Jøa Gjestegård

Nå ønsker de nye driverne av Jøa Gjestegård velkommen til gårds. Utover sommeren tar de sikte på å holde åpent hver helg.

Den første helgen er unnagjort og stedet har vært åpent lørdag og søndag, men deretter er det meningen at det også skal være fredagsåpent.
 
Frank Bedsvåg, som driver Midt i gata i Namsos, skal stå for driften av gjestegården sammen med Svein Vegar Mogseth, som også arbeider på Midt i gata. Begge har bakgrunn som servitør og kokk.
 
- Vi kommer til å dele på oppgavene, slik at en av oss tar seg av Midt i gata mens den andre er på Jøa, sier Frank Bedsvåg til Namdalsavisa.
 
Potensiale
Han er spent på hvordan tilstrømmingen til stedet blir, men mener at gjestegården har stort potensiale. Han har påtatt seg å drive etablissementet for eieren Frode Bjerkan som et prøveprosjekt ut året.
 
- Så får vi sette oss ned og vurdere hva det skal bli til videre, sier Bedsvåg.
 
Gjestegården har for øvrig vært åpent for enkeltarrangement tidligere i år, og det vil den bli framover også utenom helgene.
 
En god del bestillinger for helgene framover er allerede notert.
 
Overnatting
Det er plass til 40 overnattingsgjester fordelt på seks hytter og to rom i hovedbygningen. Spisesalen har plass til 80 gjester, og dessuten er det en romslig terrasse i flukt med spisesalen.
 
Jøa Gjestegård satser på enkle, gode middagsretter. Dessuten vil det bli buffé med både kald og varm mat. Stedet har alle rettigheter.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen