Nye eiere på Skjerdingen Høyfjellshotell

Skjerdingen Høyfjellshotell på Ringebufjellet er solgt. De nye eierne er Kristian Langlo og Sjur Hellweg.
Redaksjonen
04 Juli 2007 - 18:06

Hotellet er akkurat nå stengt i forbindelse med reparasjoner etter en vannskade, men sannsynligvis blir det åpnet i løpet av et par uker.
 
Det var eiendomsselskapet Ringebu fritidsgrend AS som eide hotellet. Alle aksjene i dette selskapet ble overdratt til Langlo og Hellweg i forrige uke. De to sitter nå på 50 prosent hver av aksjene.
 
Vannskade
Det er ingen perfekt start for de to nye eierne. Å åpne med en vannskade er ikke optimalt.
 
- Det dreier seg om en forsikringssak, men vi regner med å være klare til å åpne for normal drift om godt og vel to uker, sier Sjur Hellweg til Østlendingen.
 
Langsiktige planer
De nye eierne skal drive høyfjellshotellet med 120 sengeplasser selv framover. Det er ikke lagt noen strategier for driftskonsept ennå.
 
- Først skal vi pusse opp litt, noe vi skal gjøre selv. Vi har langsiktige planer for eierskapet, sier Hellweg.
 
Satser nært
De nye eierne kommer trolig til å satse mer på nærområdet. De skal blant annet sørge for at skitrekket og alpinbakken er i god stand, og at det finnes et godt tilbud med preparerte skiløyper der.
 
- Tidligere er det kanskje satset mer på tilbud inne på hotellet enn utenfor. Dette håper vi å kunne fordele litt bedre framover, sier Hellweg.
 
Han håper også at slike tilbud kan lokke flere fastboende opp på Skjerdingen for å benytte området i tilknytning til høyfjellshotellet.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Med denne oppskriften kan du fint nyte rødvin til torsken 
Dagens rett
Bakt torsk med burgundersaus

Med denne oppskriften kan du fint nyte rødvin til torsken 

For når torsken kommer med rødvinssaus, passer det faktisk veldig godt med rødvin. Men ikke hvilken som helst rødvin. 

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Så enkelt og raffinert kan du servere viltet
Dagens rett

Så enkelt og raffinert kan du servere viltet

Bak denne retten står ikke uventet en mester som også har produsert en av tidenes aller beste kokebøker.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Her får du dessert, kaffe og avec i ett og samme glass. Gled deg
Ukens drink

Her får du dessert, kaffe og avec i ett og samme glass. Gled deg

Eggnog med en vri som er umulig å ikke bli hekta på. Du kan fint lage den i en bolle og servere den til flere.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Har du ikke fått nok ribbe?
Dagens rett
Glasert tapasribbe

Har du ikke fått nok ribbe?

Har du fortsatt en juleribbe i kjøleskapet eller rett og slett ikke er gått lei ennå, er dette løsningen: Glasert tapasribbe. Nam.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Med denne oppskriften kan du fint nyte rødvin til torsken 
Dagens rett
Bakt torsk med burgundersaus

Med denne oppskriften kan du fint nyte rødvin til torsken 

For når torsken kommer med rødvinssaus, passer det faktisk veldig godt med rødvin. Men ikke hvilken som helst rødvin. 

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Så enkelt og raffinert kan du servere viltet
Dagens rett

Så enkelt og raffinert kan du servere viltet

Bak denne retten står ikke uventet en mester som også har produsert en av tidenes aller beste kokebøker.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Kjør denne gavepakken til julekosen - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lag en vri på gravlaksen
Dagens rett

Lag en vri på gravlaksen

Tyttebær er egnet til mer enn å være følge til kjøttkakene. De gjør underverker med laks som både kan spises gravet, stekes eller grilles.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Her får du dessert, kaffe og avec i ett og samme glass. Gled deg
Ukens drink

Her får du dessert, kaffe og avec i ett og samme glass. Gled deg

Eggnog med en vri som er umulig å ikke bli hekta på. Du kan fint lage den i en bolle og servere den til flere.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her