Nye eiere på Skjerdingen Høyfjellshotell

Skjerdingen Høyfjellshotell på Ringebufjellet er solgt. De nye eierne er Kristian Langlo og Sjur Hellweg.

Hotellet er akkurat nå stengt i forbindelse med reparasjoner etter en vannskade, men sannsynligvis blir det åpnet i løpet av et par uker.
 
Det var eiendomsselskapet Ringebu fritidsgrend AS som eide hotellet. Alle aksjene i dette selskapet ble overdratt til Langlo og Hellweg i forrige uke. De to sitter nå på 50 prosent hver av aksjene.
 
Vannskade
Det er ingen perfekt start for de to nye eierne. Å åpne med en vannskade er ikke optimalt.
 
- Det dreier seg om en forsikringssak, men vi regner med å være klare til å åpne for normal drift om godt og vel to uker, sier Sjur Hellweg til Østlendingen.
 
Langsiktige planer
De nye eierne skal drive høyfjellshotellet med 120 sengeplasser selv framover. Det er ikke lagt noen strategier for driftskonsept ennå.
 
- Først skal vi pusse opp litt, noe vi skal gjøre selv. Vi har langsiktige planer for eierskapet, sier Hellweg.
 
Satser nært
De nye eierne kommer trolig til å satse mer på nærområdet. De skal blant annet sørge for at skitrekket og alpinbakken er i god stand, og at det finnes et godt tilbud med preparerte skiløyper der.
 
- Tidligere er det kanskje satset mer på tilbud inne på hotellet enn utenfor. Dette håper vi å kunne fordele litt bedre framover, sier Hellweg.
 
Han håper også at slike tilbud kan lokke flere fastboende opp på Skjerdingen for å benytte området i tilknytning til høyfjellshotellet.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen