Nye Figgjo FRONT produkter

Figgjo utvider den prisbelønte serien Figgjo Front med 3 nye produkter; en stor, helt flat og firkantet tallerken og 2 nye små dype tallerkener.

Figgjo Flat
Den nyeste utvidelsen i Figgjo Front serien heter Figgjo Flat. Den helt flate og firkantede tallerkenen måler 34x34 cm. Tallerkenen vil kunne fungere som et blikkfang i restauranten. Som dekketallerken vil den passe godt sammen med enhver annen Figgjo tallerken. Størrelsen og den rene formen gjør dette til en tallerken som gir rom for kreativ anretning. Den brede fanen gjør det også mulig å benytte tallerkenen som et serveringsfat eller som et "podium" midt på bordet til servering av tapas, kaffe/sukker/fløte og andre "smaksprøver".
 
Figgjo Konveks/Konkav utvidelse
Tallerkenserien Figgjo Konveks og Konkav har et delikat formspråk og fremstår som en klassisk dyp tallerken. Utvidelsen av tallerkenserien består av 2 mindre Figgjo Konkav størrelser på henholdsvis 14.5 cm/3 cl og 17 cm/7 cl. De nye tallerkenene egner seg til alt fra forretter til hvileretter samt som skåler til tilbehør.
 
De nå 6 ulike størrelsene gjør at Konveks/Konkav tallerkenene har fått et utvidet bruksområde. De kan nå inngå i en flerretters meny hvor man ønsker at alle tallerkenene skal ha likt formspråk. Den konvekse (nedover) og den konkave (oppover) fanen skaper spennende kontraster i matpresentasjonen.
 
Kilde: Figgjo

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen