Nye retningslinjer for Vinmonopolets ansatte på vinsmakinger

Etter at både Vinmonopolets og VBFs granskningsutvalg har konkludert med at det ikke er påvist noen systematisk smørekultur, er VBF fornøyd med tegn på at forholdet nå normaliseres med at ansatte på Vinmonopolet igjen kan delta på vinsmakninger.

Til Aftenposten, uttrykte imidlertid VBF forståelse med de polansattes negative reaksjoner på forslaget om at egne inspektører som skal overvåke vinsmakningene. VBF frykter at forslaget til nytt regelverk kan bli så strengt at de ansatte velger å boikotte smakningene i protest.
 
- Er det få på smakingene, får jo pol-ansatte ikke varefaglig kunnskap og oppdatering. Polet har jo også som mål å være Norges beste faghandelskjede. Det får man ikke til uten at de ansatte får mulighet til slik oppdatering, sier Pål Atle Skjervengen. VBF har imidlertid stor tro på at det endelige regelverket vil ta hensyn til dette og ser frem til en videre god dialog med Vinmonopolet.
 
Kilde: VBF

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Dette får du på Københavns nyeste Michelin-stjernerestaurant

Den amerikanske kokken Nick Curtin og hans danske kone Camilla Hansen står bak det som trolig er Københavns best bevarte kulinariske hemmelighet. Ikke bare på grunn av det lett eksotiske ved beliggenheten, men først og fremst på grunn av deres måte å tenke helhetlig, spesielt når det kommer til det de bruker på kjøkkenet. Les hele saken

Til toppen