Nye sider nye muligheter

Det er hyggelig for redaksjonen å presentere Apéritifs nye sider. Og de nye sidene åpner uten tvil nye muligheter for deg. Nye seksjoner og nye søkemuligheter gjør det langt mer funksjonelt og lettere på finne frem. Søket i Pollisten er giret opp mange ha
Redaksjonen
10 Mars 2000 - 11:23

Etter fire år på nettet lanserer vi nå vår tredje versjon av Apéritif. Som du ser er ikke sidene preget av mange hopp og sprett, men er nøkternt og fremfor alt brukervennlig utformet. Det kommer deg til gode. Dessuten er det redaksjonens oppfatning at innholdet skal bære sidene. Designet skal bygge opp under det redaksjonelle. I så måte mener vi at vårt samarbeid med Icon Medialab er vellykket.

Apéritifs Polliste, som gir deg langt mer enn en opplisting av hva du får kjøpt på polet, er nå søkbar på en helt annen måte enn tidligere. Det er nå mulig eksempelvis å søke etter vin som passer til fisk, som har fått mer enn tre stjerner og som koster mellom kr 78,- og 80 hvis det skulle være interessant. Også søket i de andre seksjonene er sterkt forbedret. Prøv selv.

Ukens vin har fått sin egen seksjon. Det samme har kurs, drueleksikon, vintermometer og flere andre seksjoner som kaffe og sigar. Vi har også etablert FAQ, eller sagt på norsk vanlige spørsmål, som en egen seksjon. Nye seksjoner vil komme etter hvert. Horecanett er under nyoppbygging og vil gi deg som arbeider i serveringsnæringen et nytt sted og ty til. Skaff deg passord.

Apéritif har allerede lansert Ukens vin som tekstmelding, altså SMS. Snart er vår WAP-løsning klar for lansering. Derfor vil du også i løpet av kort tid finne seksjoner for WAP og SMS.

Vårt nyhetsbrev som nå har godt over 13.000 abonnenter er i stadig utvikling gir deg oppdatert informasjon om hva som skjer. Derfor anbefaler vi deg å tegne gratis abonnement. Hvilket du gjør nederst på siden.

Vi minner også om vår store konkurranse der du kan vinne en tur til Cognac  i Frankrike for to personer og være Bache-Gabrielsens gjest og delta på en stor smaking av cognac.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Blant de 120 hvitvinsboksene og posene som er testet finner du garantert noe for ditt behov i sommerferien
+
Tester

Blant de 120 hvitvinsboksene og posene som er testet finner du garantert noe for ditt behov i sommerferien

Ethvert feriekjøleskap har plass til en boks med hvitvin - om det så bare er for å bruke til matlaging som damping av blåskjell. Men det er ingen grunn til å redusere bruken til det, for mange hvitvinsbokser inneholder virkelig seriøs vin.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Så gode som gulrøttene er nå, kan de spises døgnet rundt
Guide

Så gode som gulrøttene er nå, kan de spises døgnet rundt

Når du er forsynt med å knaske nyhøstede sommergulrøtter, kan du se på oppskriftene som forvandler denne gode råvaren til noe enda bedre.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Slik skaper du italienske vibber på middagsbordet
Dagens rett

Slik skaper du italienske vibber på middagsbordet

Når du gratinerer fisk, asparges og tomater med mozzarella, får du en smakfull rett med et hint av italiensk sommer.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Prøv noe nytt med kongekrabben
Dagens rett
Varm kongekrabbe med hvitløk, soyasaus og vårløk

Prøv noe nytt med kongekrabben

Råmarinert kongekrabbe med asiatiske smaker er en super forrett - eller smårett for to.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Blant de 120 hvitvinsboksene og posene som er testet finner du garantert noe for ditt behov i sommerferien
+
Tester

Blant de 120 hvitvinsboksene og posene som er testet finner du garantert noe for ditt behov i sommerferien

Ethvert feriekjøleskap har plass til en boks med hvitvin - om det så bare er for å bruke til matlaging som damping av blåskjell. Men det er ingen grunn til å redusere bruken til det, for mange hvitvinsbokser inneholder virkelig seriøs vin.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Så gode som gulrøttene er nå, kan de spises døgnet rundt
Guide

Så gode som gulrøttene er nå, kan de spises døgnet rundt

Når du er forsynt med å knaske nyhøstede sommergulrøtter, kan du se på oppskriftene som forvandler denne gode råvaren til noe enda bedre.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Må testes: Spennende britisk nykomling
+
Godbiter i pollisten

Må testes: Spennende britisk nykomling

For hvem kan si nei til lekre bobler, like syrefrisk og mineralsk chardonnay eller en sjarmerende rosevin?

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Vilt god historisk hvitvinsvaluta fra Alentejo
+
Ukens vin

Vilt god historisk hvitvinsvaluta fra Alentejo

Denne hvitvinen hamler opp med (nesten) alt av chablis til sjømat og vegetar - og er friskere enn sine nordeuropeiske brødre.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Grillspyd med laks, purre og sesamfrø er veldig raskt å lage
Dagens rett

Grillspyd med laks, purre og sesamfrø er veldig raskt å lage

Fisk er fabelaktig på grillen, og laks med sesongens nyhøstede purre er intet unntak - prøv denne spennende retten.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Slik skaper du italienske vibber på middagsbordet
Dagens rett

Slik skaper du italienske vibber på middagsbordet

Når du gratinerer fisk, asparges og tomater med mozzarella, får du en smakfull rett med et hint av italiensk sommer.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her