Nye sider nye muligheter

Det er hyggelig for redaksjonen å presentere Apéritifs nye sider. Og de nye sidene åpner uten tvil nye muligheter for deg. Nye seksjoner og nye søkemuligheter gjør det langt mer funksjonelt og lettere på finne frem. Søket i Pollisten er giret opp mange ha
Redaksjonen
10 Mars 2000 - 10:23

Etter fire år på nettet lanserer vi nå vår tredje versjon av Apéritif. Som du ser er ikke sidene preget av mange hopp og sprett, men er nøkternt og fremfor alt brukervennlig utformet. Det kommer deg til gode. Dessuten er det redaksjonens oppfatning at innholdet skal bære sidene. Designet skal bygge opp under det redaksjonelle. I så måte mener vi at vårt samarbeid med Icon Medialab er vellykket.

Apéritifs Polliste, som gir deg langt mer enn en opplisting av hva du får kjøpt på polet, er nå søkbar på en helt annen måte enn tidligere. Det er nå mulig eksempelvis å søke etter vin som passer til fisk, som har fått mer enn tre stjerner og som koster mellom kr 78,- og 80 hvis det skulle være interessant. Også søket i de andre seksjonene er sterkt forbedret. Prøv selv.

Ukens vin har fått sin egen seksjon. Det samme har kurs, drueleksikon, vintermometer og flere andre seksjoner som kaffe og sigar. Vi har også etablert FAQ, eller sagt på norsk vanlige spørsmål, som en egen seksjon. Nye seksjoner vil komme etter hvert. Horecanett er under nyoppbygging og vil gi deg som arbeider i serveringsnæringen et nytt sted og ty til. Skaff deg passord.

Apéritif har allerede lansert Ukens vin som tekstmelding, altså SMS. Snart er vår WAP-løsning klar for lansering. Derfor vil du også i løpet av kort tid finne seksjoner for WAP og SMS.

Vårt nyhetsbrev som nå har godt over 13.000 abonnenter er i stadig utvikling gir deg oppdatert informasjon om hva som skjer. Derfor anbefaler vi deg å tegne gratis abonnement. Hvilket du gjør nederst på siden.

Vi minner også om vår store konkurranse der du kan vinne en tur til Cognac  i Frankrike for to personer og være Bache-Gabrielsens gjest og delta på en stor smaking av cognac.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg
+
Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg

Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling
+

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling

Heidi Bjerkans Credo har gjenoppstått i sin tredje og helt nye versjon på Nasjonalbiblioteket i Oslo, hvor formidling av ekte matkultur er hovedmålet – og det for alle budsjetter.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Juleskinke og rødkål i paien er kjempegodt
Dagens rett

Juleskinke og rødkål i paien er kjempegodt

Har du rester igjen etter førjulsfesten, er det en pai du skal lage. Prøv bare denne oppskriften selv med juleskinke og rødkål.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Søndagsmiddagen blir ikke bedre enn med det lekreste fra norsk natur - med hjelp av vin utenfra
Dagens rett

Søndagsmiddagen blir ikke bedre enn med det lekreste fra norsk natur - med hjelp av vin utenfra

Reinsdyrfilet, portvinsaus. Hva mer kan du ønske deg? Bortsett fra noe godt i glasset. Oppskrift og drikkeforslag finner du her.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg
+
Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg

Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling
+

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling

Heidi Bjerkans Credo har gjenoppstått i sin tredje og helt nye versjon på Nasjonalbiblioteket i Oslo, hvor formidling av ekte matkultur er hovedmålet – og det for alle budsjetter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten
+
Godbiter i pollisten

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten

Det som gjør dem så spesielle er at de er laget av druer som kunne vært brukt til den letteste sherrystilen, men uten spritforsterkning.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm
+
Ukens vin

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm

Med en pris på 189,90 er den blitt en «go-to»-vin for mange på jakt etter noe som både er rimelig og ikke minst godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Møt over 40 anerkjente vinprodusenter på Taste vinmesse
Matkurs og vinkurs
Vinmesse i Oslo 23. mars

Møt over 40 anerkjente vinprodusenter på Taste vinmesse

Vi har gleden av å invitere deg til Taste vinmesse – en fest for smaksløkene! 

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Juleskinke og rødkål i paien er kjempegodt
Dagens rett

Juleskinke og rødkål i paien er kjempegodt

Har du rester igjen etter førjulsfesten, er det en pai du skal lage. Prøv bare denne oppskriften selv med juleskinke og rødkål.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her