Nytt design for Smirnoff Black

Det er ikke lenge siden den kom til Norge, men allerede i februar får premiumvodkaen Smirnoff Black et ansiktsløft.
Redaksjonen
30 Januar 2008 - 12:00

- Den nye flasken skal ose av kvalitet, renhet og gjenspeile Smirnoffs historiske arv. Smirnoff Black vil helt klart skille seg ut i hyllene, sier Marketing manager i Diageo Norge, Niklas Minken i en pressemelding
 
Gullørn
Det mest iøynefallende er et emblem av en gullørn bak Smirnoff Black-merket.
 
Flaskedesignet uthever også ordene small batch. Dette bidrar til å understreke at destilleringsmetoden ikke er den samme som i annen vodka.
 
Flasken får også metallkork, kosmetisk glass og ordet black, som ikke er på den nåværende flasken, er lagt til.
 
Eksklusiv
Minken sier at Smirnoff Black er blitt anerkjent som en eksklusiv vodka med eksepsjonell mykhet. 
 
- Det nye designet gir et kongelig, men likevel rent og tidsriktig uttrykk. Det gjenspeiler merkets kvalitet, og bedrer det visuelle inntrykket, sier han.
 
- Som et resultat av destillasjon i kobberkjele, har vodkaen en utpreget fyldig karakter med en lang, rund og silkemyk smak. Den kan derfor drikkes bar eller avkjølt i martinis. På grunn av den spesielle karakteren passer den også ypperlig i cocktails, sier han.  
 
Små kvanta
Smirnoff Black produseres i små kvanta ved bruk av tradisjonell russisk kobberkjeledestillering. Korn med høy kvalitet og demineralisert og filtrert vann fermenteres og destilleres tre ganger.
 
Rent
Dette gir et rent basebrennevin med spesielt høy kvalitet. Dette brennevinet destilleres en fjerde gang i små kobberkjeler. Prosessen gir destillatøren muligheten til å utheve spesielle karakterer, og å skape en unik vodka med en lang, myk og spesiell smak. Smirnoff Black har en avrundet duft av korn og nyanser av kull.

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår SMS-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Er du hekta på pina colada, er dette drinken for deg
Ukens drink
Coco Loco

Er du hekta på pina colada, er dette drinken for deg

Sommerens sprøeste drink er det fordi den lages med tre ulike spritsorter og masse deilig kokossmak.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Blåmuggost på burgeren er manges favoritt. Finn ut hvorfor
Dagens rett
Bluecheeseburger med coleslaw-tomatsalsa

Blåmuggost på burgeren er manges favoritt. Finn ut hvorfor

Saftig burgerkjøtt og smakskraftig ost er som hånd i hanske. Og nesten vanedannende godt. Prøv denne enkle oppskriften.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Se alle de gode oppskriftene med blåbær
Guide
Oppskrifter med blåbær

Se alle de gode oppskriftene med blåbær

Blåbærene venter på deg i skogen, modne og helt gratis. Her er hva du kan lage av de søte små.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Disse munnfullene har alt av norsk sommer i seg
Ukens kake
Bringebærmuffins med bringebærglasur

Disse munnfullene har alt av norsk sommer i seg

Enten du bruker bringebær fra skogen, hagen eller butikken blir resultatet like godt. Den ideelle søtsaken til sommerkakebordet.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Er du hekta på pina colada, er dette drinken for deg
Ukens drink
Coco Loco

Er du hekta på pina colada, er dette drinken for deg

Sommerens sprøeste drink er det fordi den lages med tre ulike spritsorter og masse deilig kokossmak.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Blåmuggost på burgeren er manges favoritt. Finn ut hvorfor
Dagens rett
Bluecheeseburger med coleslaw-tomatsalsa

Blåmuggost på burgeren er manges favoritt. Finn ut hvorfor

Saftig burgerkjøtt og smakskraftig ost er som hånd i hanske. Og nesten vanedannende godt. Prøv denne enkle oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Så farge- og smaksrik kan bare en vegetarrett bli
Dagens rett
Shakshuka

Så farge- og smaksrik kan bare en vegetarrett bli

Spiser du ikke egg, kan du erstatte med et vegansk alternativ etter behag. Alle andre kommer til å bli fascinert av kombinasjonen av de krydrete grønnsakene og de lettkokte eggene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Når denne retten står i ovnen, framkaller den minner fra sommerferier i Hellas
Dagens rett
Briami - ovnestekt squash, poteter og tomater

Når denne retten står i ovnen, framkaller den minner fra sommerferier i Hellas

For er det noe det greske kjøkken briljerer med, så er det å lage gode smaker av enkle, men ferske råvarer. Du kan langt på vei gjenskape den følelsen i eget kjøkken.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Apéritifs Vinskole gir deg en unik sjanse til å fordype deg i vinfaget over fem kvelder.
Matkurs og vinkurs
Apéritifs Vinskole del 1

Apéritifs Vinskole gir deg en unik sjanse til å fordype deg i vinfaget over fem kvelder.

Å kunne noe om vin blir stadig viktigere. Både å forstå hva vin er, hvordan den smaker og hvordan du velger riktig vin til mat. Nå tilbyr vi deg som tørster etter enda mer kunnskap om vin, å bli elev ved Apéritifs Vinskole.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Se alle de gode oppskriftene med blåbær
Guide
Oppskrifter med blåbær

Se alle de gode oppskriftene med blåbær

Blåbærene venter på deg i skogen, modne og helt gratis. Her er hva du kan lage av de søte små.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her