Nytt design for Smirnoff Black

Det er ikke lenge siden den kom til Norge, men allerede i februar får premiumvodkaen Smirnoff Black et ansiktsløft.
Redaksjonen
30 Januar 2008 - 12:00

- Den nye flasken skal ose av kvalitet, renhet og gjenspeile Smirnoffs historiske arv. Smirnoff Black vil helt klart skille seg ut i hyllene, sier Marketing manager i Diageo Norge, Niklas Minken i en pressemelding
 
Gullørn
Det mest iøynefallende er et emblem av en gullørn bak Smirnoff Black-merket.
 
Flaskedesignet uthever også ordene small batch. Dette bidrar til å understreke at destilleringsmetoden ikke er den samme som i annen vodka.
 
Flasken får også metallkork, kosmetisk glass og ordet black, som ikke er på den nåværende flasken, er lagt til.
 
Eksklusiv
Minken sier at Smirnoff Black er blitt anerkjent som en eksklusiv vodka med eksepsjonell mykhet. 
 
- Det nye designet gir et kongelig, men likevel rent og tidsriktig uttrykk. Det gjenspeiler merkets kvalitet, og bedrer det visuelle inntrykket, sier han.
 
- Som et resultat av destillasjon i kobberkjele, har vodkaen en utpreget fyldig karakter med en lang, rund og silkemyk smak. Den kan derfor drikkes bar eller avkjølt i martinis. På grunn av den spesielle karakteren passer den også ypperlig i cocktails, sier han.  
 
Små kvanta
Smirnoff Black produseres i små kvanta ved bruk av tradisjonell russisk kobberkjeledestillering. Korn med høy kvalitet og demineralisert og filtrert vann fermenteres og destilleres tre ganger.
 
Rent
Dette gir et rent basebrennevin med spesielt høy kvalitet. Dette brennevinet destilleres en fjerde gang i små kobberkjeler. Prosessen gir destillatøren muligheten til å utheve spesielle karakterer, og å skape en unik vodka med en lang, myk og spesiell smak. Smirnoff Black har en avrundet duft av korn og nyanser av kull.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis
+
Ukens vin

Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis

Har du ikke prøvd denne vinen før, er det nå du skal slå til. For den byr på svært mye smak for pengene, og finnes i 60+ polutsalg.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Er Østerrike på vei til å bli et rødvinsland?
+

Er Østerrike på vei til å bli et rødvinsland?

Med vinregioner som Carnuntum, Eisenberg og Leithaberg og druer som blaufränkisch og zweigelt har Østerrike tatt et stort skritt i retning et rødvinsland å regne med.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Med lammefilet og skogsopp blir det virkelig luksusmat til middag
Dagens rett

Med lammefilet og skogsopp blir det virkelig luksusmat til middag

Lammefilet er en eksklusiv, men svært enkel råvare å ha med å gjøre. Bare pass på å ikke steike den for mye. Her er oppskriften.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Imponer med denne lekre fiskeretten: Sitronstekt piggvar
Dagens rett

Imponer med denne lekre fiskeretten: Sitronstekt piggvar

Vi har satt en av våre aller beste fisker på menyen til helgens festmiddag.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis
+
Ukens vin

Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis

Har du ikke prøvd denne vinen før, er det nå du skal slå til. For den byr på svært mye smak for pengene, og finnes i 60+ polutsalg.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Er Østerrike på vei til å bli et rødvinsland?
+

Er Østerrike på vei til å bli et rødvinsland?

Med vinregioner som Carnuntum, Eisenberg og Leithaberg og druer som blaufränkisch og zweigelt har Østerrike tatt et stort skritt i retning et rødvinsland å regne med.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Superseriøs rock’n roll-rødvin
+
Godbiter i pollisten

Superseriøs rock’n roll-rødvin

Når mencia blandes med hvitvinsdruer blir den ekstra lys, men sku ikke hunden på hårene, for bak skjuler det seg mye kraft.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Knallkjøp til biffen
+
Ukens vin

Knallkjøp til biffen

En solid og smaksrik rødvin til 200-lappen er velkomment bidrag til etter-ferie-økonomien.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Møt slektning av Mona Lisa og bli kjent med 7 av hennes viner
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Son

Møt slektning av Mona Lisa og bli kjent med 7 av hennes viner

Bli med på en uforglemmelig kveld når Prinsesse Natalia Giucciardini Strozzi tar med seg sine viner og fascinerende slektshistorie til Son Spa.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Med lammefilet og skogsopp blir det virkelig luksusmat til middag
Dagens rett

Med lammefilet og skogsopp blir det virkelig luksusmat til middag

Lammefilet er en eksklusiv, men svært enkel råvare å ha med å gjøre. Bare pass på å ikke steike den for mye. Her er oppskriften.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her