Nytt, eksotisk og vellaget - i full fart

Selv om mange av oss fortsatt er trofaste mot pølser, kjøttkaker og kokte poteter, er vi mer interesserte i mat fra andre kulturer enn noen gang tidligere. Det skal gjerne være eksotisk, og vi lar oss ikke skremme av nye og ukjente ingredienser og smaker. Tvert imot. Ming lanserer nå Asian Dinner Kit.

Men som så ofte ellers vil vi gjerne ha både i pose og sekk. Det er nemlig også et krav at den nye og spennende maten skal gå fort og greit å lage. Og så skal maten være sunn. Vi er ikke hysterisk helseopptatte, men sunne råvarer vil vi ha, i mat vi skal glede oss over.

Mye forlangt - men også en spennende mulighet, synes de som står bak tre nye, asiatiske måltidsløsninger laget for alle dem som sier: Ja takk, begge deler.

Ekte asiatisk smak
Ming Asian Dinner Kit heter nyheten. Du kan velge mellom tre forskjellige retter: Chop Suey, Thai Wok og Sweet & Sour. I pakken ligger alt det som er vanskelig å lage, og som er viktig for at det skal smake på ekte asiatisk vis. Resten kan du tilsette som du vil: Kylling, svinekjøtt, oksekjøtt eller scampi.

Den helt spesielle sausen som er halve hemmeligheten ved disse rettene finner du ferdig på glass. Her er også en pose marinadekrydder som hjelper deg med den viktige forberedelsen av råvarene. Du får en pose jasminris som er ekstra rik på smak. Og naturligvis følger det med en rikelig dose skikkelig orientalsk krydderblanding. Nok til at de fleste av oss klarer seg med halvparten, men vil du ha det hot, så kan du få det.

Raskt og enkelt
Tilberedningen er enkel. Mens risen koker skjærer du opp kjøttet og marinerer det i fem minutter. Så stekes kjøttet litt, sausen helles over og du har på så mye av krydderblandingen som du liker.

Grønnsaker kan tilsettes rettene etter eget hode, friske eller frosne. Storspisere kan også drøye rettene med å tilsette mer Ming Jasminris, eller ekstra mye kjøtt. Det er nok saus og krydder i pakken til det. Selv om måltidsløsningene egentlig er beregnet for to personer, kan de på denne måten lett rekke til tre som ikke er alt for storspiste.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen