Nytt fra vinkelnerforeningen

DNVF informerer om foreningens utvikling, ideer og kommende aktiviteter. Les mer om opptak av nye styremedlemmer, kontingentinformasjon samt et nytt spennende konsept innen nasjonale og internasjonale konkurranser.

Valg av nye styremedlemmer i Den Norske Vinkelnerforening
Vi trenger deg til å sitte i foreningens styre. Følgende skal velges på det kommende årsmøte 4. og 5. februar 2005:
- President
- Økonomiansvarlig
- 2 styremedlemmer
Kan du tenke deg å være med på mye moro, møte vinkelnere fra hele verden samt skape en forening til alle medlemmenes glede er dette noe for deg. Ta kontakt med Ken Canaiolo Engebretsen på 901 36 883 eller kenengebretsen@yahoo.no for mer informasjon.

Kontingent for 2005
blir sendt ut første uken i januar og er som tidligere på 600 kr. Betalingsfrist er 1. februar. Inkludert er som tidligere et årsabonoment på Aperitif. I 2005 har vinkelnerforeningen mange spennende prosjekter på gang. Kom på årsmøtet for mer informasjon.

Landslag
Den Norske Vinkelner Forening vil i 2005 starte oppe et landslag for vinkelnere. Dette skal delta i ulike konkurranser rundt om i verden i årene fremover. Det er store muligheter for å hevde seg meget bra på et høyt internasjonalt nivå og for de som er med vil det gi mye verdifull erfaring og rikelig med "Grand Cru" på CV'en.
Kunne du tenke deg å se nærmere på dette tar du kontakt med Ken Canaiolo Engebretsen på kenengebretsen@yahoo.no eller Knut Espen Misje på kem@gastronomi.no . Laget vil bli coachet og fulgt nøye opp gjennom samlinger og smakinger samt spesialtrening. Blir du den neste verdensmesteren?

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen