Nytt Norlandia i Årjäng

Norlandia skal åpne sitt tiende hotell i Sverige. I desember åpner et helt nytt hotell i Årjäng sentrum.

Norlandia Årjäng Hotell blir navnet på hotellet. Det skal drives i en franshiseavtale med den norske hotellkjeden. Det er Årjäng kommune og rundt 70 investorer fra området som står bak satsingen.
 
Etterlengtet
- Det er et veldig etterlengtet tilbud til regionen. Både for kommunen, industrien og i den private sektoren. Nå fylles et tomrom etter mange års behov etter et moderne hotell. Årjäng fikk nettopp prisen Årets handelskommune i Sverige, sier kommunalrådmann Kjell Ericsson.
 
- Det virker som det er en stor oppslutning i regionen, og at man ser viktigheten av den økende grensehandelen. En strategisk bra plass for Norlandiakjeden, sier administrerende direktør i Norlandia, Fredrik Larsson.
 
62 rom
Det blir 62 rom og moderne konferanselokaler for inntil 80 personer, dessuten kommer hotellet til å satse på golf- og bilservicepakker, shoppingtilbud og å rette seg mot fritidsmarkedet. Hotellet er også tilknyttet både basseng- og bowlingbane, noe som gir gode forutsetninger for aktiviteter for hotellets gjester.
 
Hotellets restaurant skal servere frokost, lunsj og a la carte. Siden hotellet ligger midt i sentrum og i direkte tilknytning till E18, tyder mye på at kundegrunnlaget er bra.
 
- Vi har allerede mange bookinger og forespørsler, sier hotelldirektør Inga Vogt til Boarding.no.
 
Hun skal drive hotellet sammen med sin mann og datter; Reinhold og Angelica Vogt, sistnevnte som restaurantsjef.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen