Nytt styremedlem i VBF

Anne Eliasson fra Concha y Toro valgt på årsmøtet.

- VBF har en rekke viktige saker å jobbe med i året som kommer: Blant annet må Vinmonopolet få mer forbrukervennlige hjemmesider og åpningstider, alkoholavgiftene må harmoniseres med de svenske avgiftene og kommunene må selv få beslutte skjenketidene. Vi har fått på plass et godt styre som jobbe sammen med dem i året som kommer, sier Pål Atle Skjervengen, styreleder i VBF i en pressemelding.

Erik Amundsen, Jan Tore Føsund og Petter Wulff ble gjenvalgt mens øvrige i styret ikke var på valg. Vin - og brennevinleverandørenes forening (VBF) organiserer norske importører og produsenter av vin og brennevin. Foreningen har 43 medlemsbedrifter som representerer rundt 75 prosent av salget på Vinmonopolet.

På årsmøtet ble det informert om det felles arbeidet som de ulike nordiske monopolene har om samfunnsansvar (CSR). Bransjeforeningene samarbeider også over landegrensene, og CSR er et av hovedområdene.
- Vi håper å komme i tett dialog med monopolene slik at vi i fellesskap best mulig kan følge opp CSR-arbeidet. I tillegg mener vi det er viktig at monopolene samarbeider på felter som sortimentspolicy, kvalitetsbegreper, sensorisk prøving og andre kommersielt relevante spørsmål, sier Pål Atle Skjervengen.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen