Øl og brus for Petter Nome

TV-fjeset Petter Nome er den nye sjefen for Bryggeri- og Drikkevareforeningen.

- Med ansettelsen av Petter Nome ønsker vi å bli mer synlig som en kunnskapsbasert og ansvarsbevisst aktør i debatten om saker av betydning for vår bransje. Nome står for viktige verdier, han har bred samfunnserfaring og et stort nettverk. Vi håper han vil bli en tydelig talsmann for en bransje som ønsker å spille en positiv rolle, både lokalt og nasjonalt, sier adm. dir. Harald Bredrup i Macks Ølbryggeri, til Dagligvarehandelen.no. Han er styreleder for Bryggeri- og Drikkevareforeningen (BROD) og Nomes nye sjef.

Litt av en overgang for en som har vært mest kjent fra TV-ruta, nå sist som frokost-TV-vert og før det kommunikasjonssjef i Flyktninghjelpen. Holdningene fra den humanitære og miljømessige siden av innsatsen har han tydeligvis tenkt å ta med seg inn i foreningsarbeidet.

- Bryggeri- og mineralvannbransjen er kulturbærere med stolte tradisjoner. De har levert glede og hygge til millioner av nordmenn. Jeg er stolt over å være med på laget, sier Petter Nome.
Samtidig slår han fast: - Bedrifter som skal lykkes i fremtiden må ha sterkt fokus på samfunnsansvar.  Det gjelder selvsagt klima og miljø. For denne bransjen handler det også om de problemene som kan skapes gjennom misbruk av våre egne produkter.

Nome ønsker et nært og konstruktivt samarbeid med politiske myndigheter, frivillige organisasjoner, forskningsmiljøer og andre bransjer i norsk næringsliv.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen