Orskaug til Kongen

Renate Orskaug sier farvel til Belhaven restaurant og hallo til kongen.

Siden Belhaven Restaurant og Bar åpnet på Kaldnes Brygge for rundt halvannet år siden, har Renate Orskaug vært kjøkkensjef i delt stilling med Alexander Dalene Larsen.
 
Til Drammensveien
Nå har hun fått jobb på Slottet.
 
- Der skal jeg jobbe ved kongeparets ni ulike kjøkken, sier hun til Øyene.
 
Hun mener det vil bli en utfordring å finne en variert ukemeny, som samtidig skal være sunn.
 
Statsbesøk
I tillegg til daglig kokkekunst med det som kanskje kan kalles hverdagsmat, kommer utfordringen med statsbesøk og banketter.
 
Alexander Dalene Larsen tar over kjøkkensjefstillingen på Belhaven.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Vinmesse 11. mars i Oslo

Årets begivenhet: Flere hundre av de beste vinene fra mer enn 50 vinhus

Bli med på en fabelaktig vinmesse med en bredde du sjelden ser maken til. Smak flere hundre viner fra noen av verdens beste produsenter. Ta med en venn, kollega eller en du er glad i og bli med på årets store begivenhet for den vinintresserte. Les hele saken

Til toppen