Overtar ledelsen på Tjuvholmen

Overtar ledelsen på Tjuvholmen

The Thief har fått ny sjef.

Jarle Moen (44) er ansatt som Thief Executive Officer (TEO) på THE THIEF. Moen kommer fra stillingen som hotelldirektør for flaggskipet Quality Hotel Expo på Fornebu.

- Det stiller åpenbart høye krav til lederen av en bedrift som The Theif. Skoene er store, men likevel akkurat passe for Jarle. Han har en helt egen teft for servicekultur, noe som er helt avgjørende på et hotell som dette, sier Petter Stordalen i en pressemelding.

LES OGSÅ: Hotellsjefen forlater Tjuvholmen

Moen tiltrer 1. januar 2014. Han har 20 års erfaring fra en rekke stillinger innen utvikling og drift av hotell. Han kommer fra stillingen som hotelldirektør for spydspissprosjektet Quality Hotel Expo på Fornebu. Moen ledet hotellet fra konsept til åpning i mars 2012, og ble belønnet med prisen New Hotel of The Year på Nordic Choice Hotels årlige Vinterkonferanse. Tidligere har Moen også jobbet med utvikling og åpningen av Quality hotel 33 på Økern.

-The Thief er bygget på godt lagarbeid, og består av noen av Nordens beste fagfolk. Nå skal jeg først sette meg ned og lære hotellet å kjenne. Deretter skal vi sammen sørge for at hotellet forsvarer sin plass øverst på den norske hotellhimmelen, sier Moen.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen