Park Inn åpner i Oslo

Hotellvaremerket Park Inn har blitt en stor suksess i Europa. I løpet av høsten 2008 åpner det første Park Inn-hotellet i Oslo.
Redaksjonen
09 Mai 2007 - 12:27

Hotellselskapet Rezidor utvider nå porteføljen av Park Inn-hoteller kraftig over hele Europa og har nylig signert kontrakter om nyåpninger i Cardiff, Nenagh, Glasgow og Krakow, i tillegg til Oslo.

Midt i sentrum
Det nye hotellet blir liggende midt i Oslo sentrum, ved hjørnet av Tollbugata og Øvre slottsgate. Hotellet vil inneholde 119 rom med en gjennomsnittlig størrelse på 22-23 kvm, i tillegg til restaurant med 75 sitteplasser, bar, syv konferanserom og treningsavdeling.

Populært varemerke
- Park Inn har blitt et svært populært varemerke i Europa, Midt-Østen og i Afrika. Hotellene ligger i det midtre prissjiktet og fokuserer på de essensielle delene av en god hotellopplevelse for både forretnings- og fritidsreisende, herunder en god seng i friske og rene omgivelser og en varm service fra de ansatte, sier adm. direktør Martin Creydt i Rezidor Skandinavia i en pressemelding.

Nylig kjøpt
Bygningen ble nylig kjøpt av Kristiania Eiendomsforvaltning AS og består i dag av kontorlokaler. Arbeidet med å konvertere eiendommen til hotell igangsettes sensommeren 2007.

10 år gammelt
Kristiania Eiendomsforvaltning AS ble etablert i 1987. Alf Ulven er i dag hovedeier av selskapet med en eierandel på 95 prosent. Selskapets hovedstrategi er å forvalte og investere i og utvikle fast eiendom. Kristiania Eiendomsforvaltning AS forvalter ca. 220.000 kvm næringseiendommer på Økern/Ulven i Oslo. Selskapets eiendommer driftes av en egen administrasjon og driftsavdeling med syv medarbeidere.
 
Vokser raskt
Rezidor Hotel Group er et av verdens raskest voksende hotellselskap. Gruppens portefølje inkluderer 288 hoteller med mer enn 59 800 rom i drift og under uvikling i 47 land.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Vi får ikke nok av kanelboller; lag dem som et brytebrød og det rekker til flere
Ukens kake

Vi får ikke nok av kanelboller; lag dem som et brytebrød og det rekker til flere

Et brød blir til 24 saftige "brødskiver" med smake av kanel og epler.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Høstøl i verdensklasse og en skarp en for den som ikke får nok røyk
+
Tester

Høstøl i verdensklasse og en skarp en for den som ikke får nok røyk

Blant nyhetene i basis i september er det noen riktig gode øl, sider og brennevin som kan plukkes med på neste polbesøk og inkluderes i neste fårikålmåltid.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Endelig syrefrisk hvit burgunder (og til en veldig god pris)
+
Godbiter i pollisten

Endelig syrefrisk hvit burgunder (og til en veldig god pris)

Etter alle de noe søtladne 2023-burgunderne som strømmer inn på det norske markedet for tiden, kom denne som et frisk pust.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis
+
Ukens vin

Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis

Har du ikke prøvd denne vinen før, er det nå du skal slå til. For den byr på svært mye smak for pengene, og finnes i 60+ polutsalg.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Vi får ikke nok av kanelboller; lag dem som et brytebrød og det rekker til flere
Ukens kake

Vi får ikke nok av kanelboller; lag dem som et brytebrød og det rekker til flere

Et brød blir til 24 saftige "brødskiver" med smake av kanel og epler.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Høstøl i verdensklasse og en skarp en for den som ikke får nok røyk
+
Tester

Høstøl i verdensklasse og en skarp en for den som ikke får nok røyk

Blant nyhetene i basis i september er det noen riktig gode øl, sider og brennevin som kan plukkes med på neste polbesøk og inkluderes i neste fårikålmåltid.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Imponerende 55 finalister i Star Wine List Award Norway 2025

Blant et rekordstort antall påmeldte vinkart i konkurransen Star Wine List Award Norway er det også rekordmange finalister fordelt på ni ulike kategorier.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Superseriøs rock’n roll-rødvin
+
Godbiter i pollisten

Superseriøs rock’n roll-rødvin

Når mencia blandes med hvitvinsdruer blir den ekstra lys, men sku ikke hunden på hårene, for bak skjuler det seg mye kraft.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Gjør noe nytt med grillkyllingen
Dagens rett

Gjør noe nytt med grillkyllingen

Når du frister med kyllinglår, er det ingen problemer med å få selv de yngste til å spise gulrøtter. Prøv bare denne oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Endelig syrefrisk hvit burgunder (og til en veldig god pris)
+
Godbiter i pollisten

Endelig syrefrisk hvit burgunder (og til en veldig god pris)

Etter alle de noe søtladne 2023-burgunderne som strømmer inn på det norske markedet for tiden, kom denne som et frisk pust.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her