Park Inn åpner i Oslo

Hotellvaremerket Park Inn har blitt en stor suksess i Europa. I løpet av høsten 2008 åpner det første Park Inn-hotellet i Oslo.
Redaksjonen
09 Mai 2007 - 11:27

Hotellselskapet Rezidor utvider nå porteføljen av Park Inn-hoteller kraftig over hele Europa og har nylig signert kontrakter om nyåpninger i Cardiff, Nenagh, Glasgow og Krakow, i tillegg til Oslo.

Midt i sentrum
Det nye hotellet blir liggende midt i Oslo sentrum, ved hjørnet av Tollbugata og Øvre slottsgate. Hotellet vil inneholde 119 rom med en gjennomsnittlig størrelse på 22-23 kvm, i tillegg til restaurant med 75 sitteplasser, bar, syv konferanserom og treningsavdeling.

Populært varemerke
- Park Inn har blitt et svært populært varemerke i Europa, Midt-Østen og i Afrika. Hotellene ligger i det midtre prissjiktet og fokuserer på de essensielle delene av en god hotellopplevelse for både forretnings- og fritidsreisende, herunder en god seng i friske og rene omgivelser og en varm service fra de ansatte, sier adm. direktør Martin Creydt i Rezidor Skandinavia i en pressemelding.

Nylig kjøpt
Bygningen ble nylig kjøpt av Kristiania Eiendomsforvaltning AS og består i dag av kontorlokaler. Arbeidet med å konvertere eiendommen til hotell igangsettes sensommeren 2007.

10 år gammelt
Kristiania Eiendomsforvaltning AS ble etablert i 1987. Alf Ulven er i dag hovedeier av selskapet med en eierandel på 95 prosent. Selskapets hovedstrategi er å forvalte og investere i og utvikle fast eiendom. Kristiania Eiendomsforvaltning AS forvalter ca. 220.000 kvm næringseiendommer på Økern/Ulven i Oslo. Selskapets eiendommer driftes av en egen administrasjon og driftsavdeling med syv medarbeidere.
 
Vokser raskt
Rezidor Hotel Group er et av verdens raskest voksende hotellselskap. Gruppens portefølje inkluderer 288 hoteller med mer enn 59 800 rom i drift og under uvikling i 47 land.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Bruk restene fra søndagsmiddagen - det blir kjempegodt
Dagens rett

Bruk restene fra søndagsmiddagen - det blir kjempegodt

Det er ikke så vanlig å bruke lam i pastaretter, men at det er en god ide, er dagens nudeloppskrift inspirert av Øst-Asia, et godt bevis på.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Har skapt moderne vinhistorie av historiske viner
+

Har skapt moderne vinhistorie av historiske viner

Å skape det nye Napa Valley gjennom fem oppkjøp i løpet av to år, er en storstilt ambisjon, men Carlton McCoy og Lawrence Wine Estates er på god vei. Den største omveltningen er i vinmarkene som alle nå dyrkes biodynamisk.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

En klassisk lammestek blir alltid vellykket
Dagens rett

En klassisk lammestek blir alltid vellykket

Mens lammesesongen fortsatt er på topp, benytter vi en hver mulighet til å lage det beste av denne råvaren. Nemlig lammestek.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Nå er sesongen startet: Slik koker du lutefisk
Dagens rett

Nå er sesongen startet: Slik koker du lutefisk

Strever du med lutefiskkokingen? Med denne oppskriften blir resultatet perfekt.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Bruk restene fra søndagsmiddagen - det blir kjempegodt
Dagens rett

Bruk restene fra søndagsmiddagen - det blir kjempegodt

Det er ikke så vanlig å bruke lam i pastaretter, men at det er en god ide, er dagens nudeloppskrift inspirert av Øst-Asia, et godt bevis på.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Har skapt moderne vinhistorie av historiske viner
+

Har skapt moderne vinhistorie av historiske viner

Å skape det nye Napa Valley gjennom fem oppkjøp i løpet av to år, er en storstilt ambisjon, men Carlton McCoy og Lawrence Wine Estates er på god vei. Den største omveltningen er i vinmarkene som alle nå dyrkes biodynamisk.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

To deilige brunelloer på et pol nær deg
+
Godbiter i pollisten

To deilige brunelloer på et pol nær deg

I basisutvalget finnes de faktisk to gode brunelloer fra to gode naboer og til supre priser. Så heldige er vi.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Du kan bare glede deg til å fylle glasset med denne
+
Ukens vin

Du kan bare glede deg til å fylle glasset med denne

Det er nå vi vil ha kjøttfulle rødviner fra Rhône. Og denne byr på utrolig god valuta for pengene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

By på en smaksrik tacograteng
Dagens rett

By på en smaksrik tacograteng

Denne retten er både smaksrik og lettlaget, og noe alle familiens medlemmer vil sette pris på. Oppskriften får du her.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

En klassisk lammestek blir alltid vellykket
Dagens rett

En klassisk lammestek blir alltid vellykket

Mens lammesesongen fortsatt er på topp, benytter vi en hver mulighet til å lage det beste av denne råvaren. Nemlig lammestek.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her