Park Inn åpner i Oslo

Hotellvaremerket Park Inn har blitt en stor suksess i Europa. I løpet av høsten 2008 åpner det første Park Inn-hotellet i Oslo.

Hotellselskapet Rezidor utvider nå porteføljen av Park Inn-hoteller kraftig over hele Europa og har nylig signert kontrakter om nyåpninger i Cardiff, Nenagh, Glasgow og Krakow, i tillegg til Oslo.

Midt i sentrum
Det nye hotellet blir liggende midt i Oslo sentrum, ved hjørnet av Tollbugata og Øvre slottsgate. Hotellet vil inneholde 119 rom med en gjennomsnittlig størrelse på 22-23 kvm, i tillegg til restaurant med 75 sitteplasser, bar, syv konferanserom og treningsavdeling.

Populært varemerke
- Park Inn har blitt et svært populært varemerke i Europa, Midt-Østen og i Afrika. Hotellene ligger i det midtre prissjiktet og fokuserer på de essensielle delene av en god hotellopplevelse for både forretnings- og fritidsreisende, herunder en god seng i friske og rene omgivelser og en varm service fra de ansatte, sier adm. direktør Martin Creydt i Rezidor Skandinavia i en pressemelding.

Nylig kjøpt
Bygningen ble nylig kjøpt av Kristiania Eiendomsforvaltning AS og består i dag av kontorlokaler. Arbeidet med å konvertere eiendommen til hotell igangsettes sensommeren 2007.

10 år gammelt
Kristiania Eiendomsforvaltning AS ble etablert i 1987. Alf Ulven er i dag hovedeier av selskapet med en eierandel på 95 prosent. Selskapets hovedstrategi er å forvalte og investere i og utvikle fast eiendom. Kristiania Eiendomsforvaltning AS forvalter ca. 220.000 kvm næringseiendommer på Økern/Ulven i Oslo. Selskapets eiendommer driftes av en egen administrasjon og driftsavdeling med syv medarbeidere.
 
Vokser raskt
Rezidor Hotel Group er et av verdens raskest voksende hotellselskap. Gruppens portefølje inkluderer 288 hoteller med mer enn 59 800 rom i drift og under uvikling i 47 land.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen