Personlig rådgivning på Systembolaget

Personlig rådgivning er det beste rådet fra det svenske folket til Systembolaget.

Systembolaget har nylig hatt en landsomfattende konkurranse. Systemet ville ha inn gode forslag fra kundene sine, og det manglet ikke på kreative ideer. Lagring av kunders vin, bestilling via nettet og flasketilpassede handlevogner var noen av forslagene.
 
Noen dårlige
Flere av disse forslagene er publisert på Systembolagets hjemmeside, men ikke alle skriver wownews.se.
 
- Nei, forslag som å legge ned Systembolaget la vi ikke ut av naturlige grunner, sier Lennart Agén ved Systembolagets pressetjeneste.
 
Personal shopper
Det aller beste forslaget som kom inn var tipset om en "personal shopper". Kort sagt betyr dette at Systembolaget skal kunne by på personlig rådgivning.
 
Tanken bak ideen var at en kunde skal kunne avtale tid for å snakke øl, vin eller sprit før for eksempel en stor middag. Da fikk kunden sette seg ned i ro og fred med en ansatt i Systembolaget og diskutere mat, meny og drikke.
 
28 utsalg
Dette mente Systembolaget var en veldig god ide. Nå skal ideen testes ut i 28 butikker over hele landet i løpet av sommeren.
 
Vinneren som hadde det beste tipset får besøk av blant andre Tommy Myllymäki, Årets kokk 2007, som lager middag til vinneren med venner.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen