Pizzakrig i Kristiansund

Det har brutt ut pizzakrig i Kristiansund. Kampen om kundene er knallhard.
Redaksjonen
13 Februar 2009 - 17:00

Nå selges en stor pizza for 100 kroner. Uansett sort. Det er tilbudet Ben's Pizza og Grill har gått ut med for å ta tilbake kunder.
 
Antall pizzeriaer i Kristiansund er stort. Det finnes 12 spesialister, og i tillegg noen restauranter som også har pizza på menyen. Det gjør at kampen om kundene har hardnet til.
 
Ikke minst siden Peppes Pizza etablerte seg i byen.
 
Men Max Boujaid, som var den første som startet rent pizzeria i Kristiansund for 15 år siden, gir seg ikke uten kamp.
 
Kjører tilbud
Nå har han senket prisene kraftig i en tilbudsperiode, til tross for økte råvarepriser.
 
- Vi tjener lite eller ingenting når vi tar 100 kroner for en stor pizza. Men jeg ønsker at også nye kunder, kanskje ikke minst ungdom, skal bli kjent med vår pizza. Derfor har jeg gått ut med dette tilbudet nå tre uker i februar, og jeg utelukker ikke at vi gjentar tilbudet, sier Boujaid til tk.no.
 
Mens prisene normalt er fra 145 kroner og opp til 160 får kundene nå en stor pizza for en hundrelapp.
 
Flere kjøper
Boujaid har merket at stadig flere har fått med seg at pizzakrigen har startet, og at det nå er han som leverer den billigste.
 
- Ja, det er blitt litt pizza-krig, sier han.
 
- Jeg har fått mange flere kunder i løpet av den siste uken. Dessuten har jeg mange faste kunder som har handlet her i mange år, men det er ikke til å legge skjul på at vi har for mange pizzeriaer i Kristiansund i forhold til størrelsen på byen. Konkurransen er blitt hard, og vi må finne på ting for å vinne kunder tilbake, og ikke minst for å skaffe oss nye kunder, sier han.
 
Dyre råvarer
Ben's Pizza og Grill kan ikke fortsette å levere pizza til denne prisen i lang tid. Til det har råvarene steget for mye i pris.
 
- Ost har steget to ganger i løpet av året, siste gang med rundt 20 kroner kiloet. Også biff og andre råvarer har steget veldig mye. Derfor kan vi ikke kjøre med slike lave priser over en lang periode, sier Boujaid.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Slik lager du den beste julegrøten og juledessertene alle gleder seg til
Julemat
Oppskrifter på risgrøt, riskrem, multekrem, karamellpudding og andre juledesserter

Slik lager du den beste julegrøten og juledessertene alle gleder seg til

Når julegrøten havner på bordet, vet alle at det er jul og at en mandel er gjemt oppi alt det hvite. Restene bruker du til dessert. Eller så kan du velge en av de andre fristende juledessertene du finner oppskrifter på her.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Ribbe eller pinnekjøtt på julaften? Her får du begge oppskriftene
Dagens rett
Oppskrift på ribbe og pinnekjøtt

Ribbe eller pinnekjøtt på julaften? Her får du begge oppskriftene

Husker du ikke hvordan du laget julemiddagen i fjor, er det ingen grunn til å fortvile. Hjelpen får du her.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Slik lager du den beste julegrøten og juledessertene alle gleder seg til
Julemat
Oppskrifter på risgrøt, riskrem, multekrem, karamellpudding og andre juledesserter

Slik lager du den beste julegrøten og juledessertene alle gleder seg til

Når julegrøten havner på bordet, vet alle at det er jul og at en mandel er gjemt oppi alt det hvite. Restene bruker du til dessert. Eller så kan du velge en av de andre fristende juledessertene du finner oppskrifter på her.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Ribbe eller pinnekjøtt på julaften? Her får du begge oppskriftene
Dagens rett
Oppskrift på ribbe og pinnekjøtt

Ribbe eller pinnekjøtt på julaften? Her får du begge oppskriftene

Husker du ikke hvordan du laget julemiddagen i fjor, er det ingen grunn til å fortvile. Hjelpen får du her.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare
+
Godbiter i pollisten

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare

Det er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg
+
Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg

Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lag en vri på gravlaksen
Dagens rett

Lag en vri på gravlaksen

Tyttebær er egnet til mer enn å være følge til kjøttkakene. De gjør underverker med laks som både kan spises gravet, stekes eller grilles.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her