Pris til Sundvolden Hotel

Sundvolden Hotel og hotellvertinne Cecilie Laeskogen har fått den norske Arbeidsmiljøprisen.

Det er første gang prisen går til en aktør i hotell- og restaurantnæringen.
 
- Det er særlig gøy at prisen går til en aktør i en bransje som i dag sliter med store utfordringer, og som mange vil betegne som svært krevende, sier statssekretær i Arbeids- og inkluderingsdepartementet, Jan-Erik Støstad. 
 
Lønner seg
Prisvinner Cecilie Laeskogen sier at et godt arbeidsmiljø gir en mer attraktiv arbeidsplass, og dermed er et konkurransefortrinn.
 
- Ved å jobbe aktivt med et godt arbeidsmiljø som gjør at folk blir i jobben, har vi mulighet til å rette blikket fremover og jobbe med innovasjon og utvikling i stedet for å bruke all vår tid på stadig ny opplæring. Da sparer vi også kostnader, sier hun.
 
Lite fravær
Sundvolden Hotel har takket være sitt gode arbeidsmiljø et sykefravær langt under bransjenivå, og hotellet har også lav turnover.
 
I juryens begrunnelse heter det at hotelledelsen inkluderer de ansatte på en måte som burde være et fyrtårn i et ellers hektisk og globalisert arbeidsliv.
 
- En slik pris er også viktig for de ansatte. Det er en bransje som har et dårlig rykte, og da er det hyggelig å få en utmerkelse vi kan være stolte over, sier Laeskogen.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen