Prisdryss over hjemmesidene til Absolut

Kortfilmen Absolut Perfection på www.absolut.com vant nylig bronse i Clio Awards. Filmen er den femte i en serie om kvaliteten på Absolut . Siden lanseringen er nettstedet blitt belønnet med flere priser i de prestisjetunge reklamekonkurransene. Totalt har Absolut oppnådd 268 reklamepriser.

Absolut Perfection ligger under Absolut Truth på web-sidene www.absolut.com . Sidene er blant annet blitt premiert i Cannes, New York Festivals og London International Advertising Awards tidligere. I juni 2001 vant Absolut Passion fra denne serien en sølvløve i Cannes.

­ Vi ønsker å beskrive prosessen bak hver flaske Absolut ved å bruke den nyeste teknologien og en fortellerteknikk som vi tror våre kunder vil like, sier Eva Kempe-Forsberg, Vice President Marketing i The Absolut Company.

Siden ABSOLUT kom på markedet i 1979, har merket mottatt 268 priser i prestisjetunge reklamekonkurranser og ­kåringer. Absolut Oslo , den eneste annonsen med norsk tilknytning, kom for eksempel på shortlist i Cannes i 2001.

For mer informasjon og en titt på filmene, besøk:

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen