Raanti skal representere Norge

Kjøkkensjef Tommy Raanti ved N.B. Sørensens Dampskibsexpedition i Stavanger skal representere Norge i den årlige kokkekonkurransen "Nordic Culinary Chef of the Year".

Konkurransen skjer i forbindelse med "Food Expo 2010" i Herning, Danmark, en messe som besøkes av 40.000 - 50.000 personer i perioden 24. - 27. januar. Selve konkurransedagen er 27. januar, og her møter Tommy sterk konkurranse fra de øvrige nordiske landene. Det er Årets Kokk fra hvert av landene som stiller, samt et "Wild Card", altså en ung lovende kokk under 23 år fra hvert land.

- Ekstra hyggelig er det for oss at Norges ære igjen skal forsvares av en kokk fra N.B. Sørensen, sier Gaute Løvset, driftsjef ved Herlige Restauranter.

Andre gang for NB
Det blir det andre året på rad at så skjer. I april 2009 var det Alexander Østli Berg (kollega av Raanti og landslagskokk) som representerte Norge i Nordisk Mesterskap på Island: Han stakk like godt av med seieren.

Raanti kom på andre plass i årets Norgesmesterskap i Kokkekunst i Ålesund, og er derfor valgt ut av Norges Kokkemestres Landsforening til å representere Norge.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen