Ramsay i hardt vær

Kjendiskokken Gordon Ramsay er i hardt vær. Nå anklages han for å bløffe scener i realityshowet sitt.

Det er programmet Ramsay's kitchen nightmares som får kritikk etter at Gordon Ramsay er saksøkt av en tidligere deltaker i programmet. Det er Telegraph.co.uk som skriver dette.
 
Leide skuespillere
Martin Hyde var daglig leder på New York-restauranten Dillons. Dessuten deltok han på realityshowet Ramsay's kitchen nightmares. Her gir restauranteier og kjendiskokk Gordon Ramsay en hjelpende hånd til spisesteder som går dårlig.
 
Ydmyket
Nå har Hyde levert inn et søksmål mot Ramsay. Hyde påstår at han ble ydmyket og tvunget til å slutte i arbeidet for å unngå mer mishandling.
 
I søksmålet blir Ramsay også beskyldt for å ha løyet om funn av råttent kjøtt og brukt en ødelagt stol som eksempel på at møblementet på Dillons var for dårlig.
 
Dessuten skal Ramsay ha hyret skuespillere til å besøke restauranten etter hans besøk for å vise popularitetsstigningen.
 
Vil stoppe programmet
Hyde saksøker Ramsay for flere millioner dollar og mener Ramsays overdrivelser om restaurantens stand vil ødelegge Dillons' rykte. Saksøker har også bedt dommeren om å stoppe sendingen av Ramsay's kitchen nightmares på den amerikanske kanalen Fox.
 
Forbedret
Muhammed Islam som eier Dillons ville ikke kommentere aktiviteten i retten, men erklærte at restauranten er blitt forbedret etter Ramsays visitt.
 
En talsmann for Gordon Ramsay uttalte at han ennå ikke har fått lest søksmålet.
 
- Men det er et realityshow og så vidt jeg vet er ikke faking noe de gjør.
 
Anklaget før
Dette blir andre gang Ramsay blir kritisert for å produsere falsk reality-TV.
 
Han ble beskyldt for å arrangere scener da han lagde det samme programmet i Storbritannia.
 
Saken var i retten i fjor og Ramsay vant og fikk 900.000 kroner i oppreisning.
 
40-åringen har blitt verden kjent for sitt språkbruk og sin aggressive holdning mot både deltakere og ansatte.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen