Reaksjoner etter folkefest

Levanger kulturfestival gjerdet inn de fleste av byens serveringssteder i helgen. Det ble det bråk av.
Redaksjonen
10 Juni 2008 - 09:00

Dermed måtte de som ønsket seg en øl først betale 250 kroner for å komme inn på festivalen, og deretter 60 kroner for en øl.
 
Kulturfestivalen varer ut denne uken. Men noen ny innlukking av utestedene blir det ikke.
 
En av årsakene er mange debattinnlegg på levangeravisa.no. Der raser folk mot ordningen.
 
Sammen med utestedene i sentrumskjernen ble det inngått en avtale om å sperre av et stort område, inkludert de fleste av ute- og serveringsstedene i byen. Med en inngangspris på 250 kroner snudde mange i døren.
 
Elendig
- Det fungerte elendig. Det var veldig mange av våre gjester som ble sinte, og vi hadde mindre folk innom enn vanlig. Vi håpet at det ville skape en sirkulasjon av folk, og at det skulle dryppe litt på alle. Men det var ikke noen storkveld, nei, sier restaurant- og pubdriver Knut Strugstad ved Pøbben.
 
Prøveprosjekt
Koordinator Lars Edvard Hoff i Markedsplassen Levanger, forklarer at det hele var et prøveprosjekt.
 
- Vi hadde totalt 1 000 betalende inne på området. Vi har diskutert å gjøre det slik i lang tid, og ville gjøre et forsøk for å dyrke særpreget. Men det lyktes ikke, sier Hoff som allerede har diskutert saken med de andre involverte.
 
Som før
Førstkommende helg er det ny torgfest i Levanger.
 
- Da vil det ikke bli slik som sist. Vi kommer til å gå tilbake til «gammelmåten», sier Lars Edvard Hoff til verdalingen.no.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Klar for en ny måte å lage juleribbe på - med garantert sprø svor?
Dagens rett
Ribbe i melk

Klar for en ny måte å lage juleribbe på - med garantert sprø svor?

Det er lov til å eksperimentere med julematen, og her får du en oppskrift på en spennende vri på den tradisjonelle ribba.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Så lekker kan juletorsken bli
Dagens rett

Så lekker kan juletorsken bli

For mange er torsk toppen av lykke til jul, og det er ikke rart når du får den servert slik som her i mandelpotetsuppe med spinat og hollandaise

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Miks denne sinte drinken til helgens innspurt med julefilmer
Ukens drink

Miks denne sinte drinken til helgens innspurt med julefilmer

Denne drinken er inspirert av julefilmen Elf fra 2003 - med Will Ferrell i hovedrollen. En perfekt kickstart for juleferien.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Slik velger du drikke til juledesserten
Julemat
Drikke til juledesserten

Slik velger du drikke til juledesserten

Vi tøyser ikke med de søte juletradisjonene, derfor blir det også veldig klassisk i glasset.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Klar for en ny måte å lage juleribbe på - med garantert sprø svor?
Dagens rett
Ribbe i melk

Klar for en ny måte å lage juleribbe på - med garantert sprø svor?

Det er lov til å eksperimentere med julematen, og her får du en oppskrift på en spennende vri på den tradisjonelle ribba.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Så lekker kan juletorsken bli
Dagens rett

Så lekker kan juletorsken bli

For mange er torsk toppen av lykke til jul, og det er ikke rart når du får den servert slik som her i mandelpotetsuppe med spinat og hollandaise

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare
+
Godbiter i pollisten

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare

Det er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg
+
Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg

Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Slik lager du julestemning på et øyeblikk
Dagens rett
Rugbrød med medisterkake og bacon

Slik lager du julestemning på et øyeblikk

Her får du en smakfull og enkel oppskrift som er perfekt nå i juleinnspurten.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Miks denne sinte drinken til helgens innspurt med julefilmer
Ukens drink

Miks denne sinte drinken til helgens innspurt med julefilmer

Denne drinken er inspirert av julefilmen Elf fra 2003 - med Will Ferrell i hovedrollen. En perfekt kickstart for juleferien.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her