Reis til vinopplevelse på Vossevangen

Et julegavetips til din kjære som vil glede dere begge: Park Hotel Vossevangen, kjent for sitt imponerende vinkart og -kjeller, arrangerer vinweekender i januar, nærmere bestemt 15.-17. og 22-.24. januar.
Redaksjonen
12 November 1998 - 21:41

Weekenden som vies 100 prosent til god vin og mat starter allerede på toget fra Oslo S fredag ettermiddag med vinsmaking og et lett måltid Flere vinsmakinger og mer mat blir det etter innsjekking på hotellet. Lørdag er det på'n igjen med temaer som Champagne, Alsace, Australia, endrueviner, gjenomgang av årets 10 beste vinkjøp og ikke å forglemme mat og vin i harmoni. Under måltidene bør du imidlertid ikke spytte (vinen), for da drar hotelldirektøren Jan Bruse Andersen frem noen av vinkjellerens godbiter. Den inneholder for øvrig 20.000 flasker og mottok i 1996 utmerkelsen Norges Beste Vinkart i konkurransen med samme navn i regi av Baron Philippe Mouton-Rothschild, VinCompagniet, Den Norske Vinkelnerforening og Apéritif. Også det amerikanske tidsskriftet Wine Spectator har gitt hotellets vintilbud Award of Excellence i 1997. Søndag er det avreise med tog kl 11.35 eller 16.48 avhengig av om du ønsker å tilbringe dagen i Voss' utmerkede skiløyper eller ei. Prisen er kr 4.850 pr person i dobbeltrom og da er togturen tur/retur Oslo-Voss inkludert i tillegg til alt det ovennevnte. Tillegg for enkeltrom er kr 100 pr døgn. Hotellet tilbyr skikort og leie av skiutstyr til en meget fordelaktig pris. Weekenden bestilles hos Voss Næringsforum på telefon 56 52 08 00, faks 56 52 08 01 eller e-mail vossn@online.no. Aase E. Jacobsen 12.12.98

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Her får du dessert, kaffe og avec i ett og samme glass. Gled deg
Ukens drink

Her får du dessert, kaffe og avec i ett og samme glass. Gled deg

Eggnog med en vri som er umulig å ikke bli hekta på. Du kan fint lage den i en bolle og servere den til flere.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Har du ikke fått nok ribbe?
Dagens rett
Glasert tapasribbe

Har du ikke fått nok ribbe?

Har du fortsatt en juleribbe i kjøleskapet eller rett og slett ikke er gått lei ennå, er dette løsningen: Glasert tapasribbe. Nam.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Årets juledessert bygges i høyden
Ukens kake
Pavlova-juletre

Årets juledessert bygges i høyden

Denne desserten kommer til å vekke oppsikt - også fordi den smaker utrolig godt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Lei pinnekjøtt? Da har du ikke prøvd denne vrien
Dagens rett
Pinneribs med brie

Lei pinnekjøtt? Da har du ikke prøvd denne vrien

Ost, mynte og syrlig syltetøy setter en helt annen smak på pinnekjøttet. Må prøves.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Her får du dessert, kaffe og avec i ett og samme glass. Gled deg
Ukens drink

Her får du dessert, kaffe og avec i ett og samme glass. Gled deg

Eggnog med en vri som er umulig å ikke bli hekta på. Du kan fint lage den i en bolle og servere den til flere.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Har du ikke fått nok ribbe?
Dagens rett
Glasert tapasribbe

Har du ikke fått nok ribbe?

Har du fortsatt en juleribbe i kjøleskapet eller rett og slett ikke er gått lei ennå, er dette løsningen: Glasert tapasribbe. Nam.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Kjør denne gavepakken til julekosen - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lag en vri på gravlaksen
Dagens rett

Lag en vri på gravlaksen

Tyttebær er egnet til mer enn å være følge til kjøttkakene. De gjør underverker med laks som både kan spises gravet, stekes eller grilles.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Årets juledessert bygges i høyden
Ukens kake
Pavlova-juletre

Årets juledessert bygges i høyden

Denne desserten kommer til å vekke oppsikt - også fordi den smaker utrolig godt.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her