I mars, nærmere bestemt 17.-21., går turen til Rhône for inntil 20 medlemmer. Her skal følgende produsenter besøkes: Chapoutier, Rostaing, Guigal, Vidal-Fleury, Jaboulet, Chave, Clape, Colombo og Graillot. Et tett, men utrolig spennende program. Alsace-turen som finner sted 21.-25. april er ikke mindre imponerende hva angår besøkslisten (foreløpig): Hugel, Dopff & Irion, Trimbach, Weinbach, Lucien Albrecht, Zind-Humbrecht og Marcel Deiss. Her er det også plass til 20 deltakere. Foreløpig pris pr person er satt til kr 5.600 + evt. enkeltromstillegg for begge destinasjoner. Endelige priser vil fremgå av invitasjonene som sendes til medlemmene i separat post. Det satses på mellomklassehotell. Transporten på stedet skjer med buss og er inkludert. Begge turene får for øvrig en oppbyggelig start i form av forberedende foredrag holdt på norsk jord av Arne Ronold, som vel ikke trenger noen nærmere presentasjon. Det kan bli rift om plassene derfor lønner det seg å melde seg på raskt. Det er ikke mulig å reservere plasser. Kun innbetaling av deltakeravgift gjelder som reservasjon (og den er bindende)! Ring sekretariatet på telefon 22 19 00 75 for nærmere opplysninger.
Rhône eller Alsace?
Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele sakenArtikler detail - section 11
Du kan bare glede deg til å fylle glasset med denne
Det er nå vi vil ha kjøttfulle rødviner fra Rhône. Og denne byr på utrolig god valuta for pengene.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett
Soløye er trolig verdens raskeste middag
Ikke bare er dette raskt å lage, men også knakende godt.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett 2
By på en nydelig rett med breiflabb i dag
Det er sausen som gjør susen i denne oppskriften. Den gode smaken av søt sitrus matcher breiflabbens hummeraktige karakter veldig godt.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Ukens vin
Dette er en søndagsmiddag å glede seg til
Saftig kyllingkjøtt som «svømmer» på en seng av ferske smakfulle rotgrønnsaker er velegnet til å samle familien til en høstlig søndagsmiddag.
Les hele sakenDu kan bare glede deg til å fylle glasset med denne
Det er nå vi vil ha kjøttfulle rødviner fra Rhône. Og denne byr på utrolig god valuta for pengene.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 2
Soløye er trolig verdens raskeste middag
Ikke bare er dette raskt å lage, men også knakende godt.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 3
Disse 2023-californierne vil overbevise deg en gang for alle
Fra denne californiske vinprodusenten kommer det svært pålitelige viner og det til pene priser.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 4
Tenk om alle rimelige bordeauxer hadde vært så god som denne
For denne spanske vinen som kun koster 194 kroner, er laget av primært bordeauxdruer og er riktig så vellykket.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 5
Så enkelt lager du en lekker blåskjellsuppe
I denne oppskriften er det kokosmelk og ingefær som gjær susen.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 6
By på en nydelig rett med breiflabb i dag
Det er sausen som gjør susen i denne oppskriften. Den gode smaken av søt sitrus matcher breiflabbens hummeraktige karakter veldig godt.
Les hele saken