I mars, nærmere bestemt 17.-21., går turen til Rhône for inntil 20 medlemmer. Her skal følgende produsenter besøkes: Chapoutier, Rostaing, Guigal, Vidal-Fleury, Jaboulet, Chave, Clape, Colombo og Graillot. Et tett, men utrolig spennende program. Alsace-turen som finner sted 21.-25. april er ikke mindre imponerende hva angår besøkslisten (foreløpig): Hugel, Dopff & Irion, Trimbach, Weinbach, Lucien Albrecht, Zind-Humbrecht og Marcel Deiss. Her er det også plass til 20 deltakere. Foreløpig pris pr person er satt til kr 5.600 + evt. enkeltromstillegg for begge destinasjoner. Endelige priser vil fremgå av invitasjonene som sendes til medlemmene i separat post. Det satses på mellomklassehotell. Transporten på stedet skjer med buss og er inkludert. Begge turene får for øvrig en oppbyggelig start i form av forberedende foredrag holdt på norsk jord av Arne Ronold, som vel ikke trenger noen nærmere presentasjon. Det kan bli rift om plassene derfor lønner det seg å melde seg på raskt. Det er ikke mulig å reservere plasser. Kun innbetaling av deltakeravgift gjelder som reservasjon (og den er bindende)! Ring sekretariatet på telefon 22 19 00 75 for nærmere opplysninger.
Rhône eller Alsace?
Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele sakenArtikler detail - section 11
Her får du dessert, kaffe og avec i ett og samme glass. Gled deg
Eggnog med en vri som er umulig å ikke bli hekta på. Du kan fint lage den i en bolle og servere den til flere.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett
Har du ikke fått nok ribbe?
Har du fortsatt en juleribbe i kjøleskapet eller rett og slett ikke er gått lei ennå, er dette løsningen: Glasert tapasribbe. Nam.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett 2
Årets juledessert bygges i høyden
Denne desserten kommer til å vekke oppsikt - også fordi den smaker utrolig godt.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Ukens vin
Lei pinnekjøtt? Da har du ikke prøvd denne vrien
Ost, mynte og syrlig syltetøy setter en helt annen smak på pinnekjøttet. Må prøves.
Les hele sakenEvents single
Her får du dessert, kaffe og avec i ett og samme glass. Gled deg
Eggnog med en vri som er umulig å ikke bli hekta på. Du kan fint lage den i en bolle og servere den til flere.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 2
Har du ikke fått nok ribbe?
Har du fortsatt en juleribbe i kjøleskapet eller rett og slett ikke er gått lei ennå, er dette løsningen: Glasert tapasribbe. Nam.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 3
Kjør denne gavepakken til julekosen - den er på 60+ pol
Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 4
Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 5
Lag en vri på gravlaksen
Tyttebær er egnet til mer enn å være følge til kjøttkakene. De gjør underverker med laks som både kan spises gravet, stekes eller grilles.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 6
Årets juledessert bygges i høyden
Denne desserten kommer til å vekke oppsikt - også fordi den smaker utrolig godt.
Les hele saken