I mars, nærmere bestemt 17.-21., går turen til Rhône for inntil 20 medlemmer. Her skal følgende produsenter besøkes: Chapoutier, Rostaing, Guigal, Vidal-Fleury, Jaboulet, Chave, Clape, Colombo og Graillot. Et tett, men utrolig spennende program. Alsace-turen som finner sted 21.-25. april er ikke mindre imponerende hva angår besøkslisten (foreløpig): Hugel, Dopff & Irion, Trimbach, Weinbach, Lucien Albrecht, Zind-Humbrecht og Marcel Deiss. Her er det også plass til 20 deltakere. Foreløpig pris pr person er satt til kr 5.600 + evt. enkeltromstillegg for begge destinasjoner. Endelige priser vil fremgå av invitasjonene som sendes til medlemmene i separat post. Det satses på mellomklassehotell. Transporten på stedet skjer med buss og er inkludert. Begge turene får for øvrig en oppbyggelig start i form av forberedende foredrag holdt på norsk jord av Arne Ronold, som vel ikke trenger noen nærmere presentasjon. Det kan bli rift om plassene derfor lønner det seg å melde seg på raskt. Det er ikke mulig å reservere plasser. Kun innbetaling av deltakeravgift gjelder som reservasjon (og den er bindende)! Ring sekretariatet på telefon 22 19 00 75 for nærmere opplysninger.
Rhône eller Alsace?
Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele sakenArtikler detail - section 11
Topp kjøp: Sørfransk spesialitet til skalldyrene
En drøm til østers, blåskjell og reker – samt nordmenns favoritt sushi, eller når du bare vil ha en herlig frisk hvitvin i glasset.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett
Agurk kan brukes på en rekke måter - her finner du oppskriftene
Norskdyrket agurk finnes i en hver grønnsaksdisk og er en nødvendig ingrediens i mange oppskrifter, alt fra salater til drinker.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett 2
Lag noe ekstra godt med vannmelon
Vannmelon er utrolig godt i sommervarmen, og her er oppskriftene du bare må prøve.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Ukens vin
Smaken av sommer er som her bringebær og akevitt
Og ingrediensene finner du på et pol nær deg.
Les hele sakenTopp kjøp: Sørfransk spesialitet til skalldyrene
En drøm til østers, blåskjell og reker – samt nordmenns favoritt sushi, eller når du bare vil ha en herlig frisk hvitvin i glasset.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 2
Agurk kan brukes på en rekke måter - her finner du oppskriftene
Norskdyrket agurk finnes i en hver grønnsaksdisk og er en nødvendig ingrediens i mange oppskrifter, alt fra salater til drinker.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 3
Fantastisk vinvaluta fra Piemonte
70 prosent av druene kommer fra toppmarker i La Morra, men prisen er det halve.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 4
Knallgodt riesling-kjøp i magnum
Mens GG-rieslingene blir stadig dyrere, er det andre rieslingperler som holder seg på et svært fornuftig nivå, og som er like lagringsdyktige.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 5
Lag en retro fiskemiddag som bestemor og -far garantert godkjenner
Seibiff er en klassisk fiskerett som med med stekte epler og tyttebærkrem får en ny vri.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 6
Lag noe ekstra godt med vannmelon
Vannmelon er utrolig godt i sommervarmen, og her er oppskriftene du bare må prøve.
Les hele saken