Rica investerer på Tjøme

Rica Eiendom investerer rundt 150 millioner kroner på å utvikle Havna Skjærgårdspark på Tjøme. Både restauranten og hotellet er under oppussing allerede.

- Vi er allerede i full gang med å pusse opp alle værelsene i det eksisterende hotellet og restauranten i første etasje, sier Rica-kjedens eier og styreformann Jan E. Rivelsrud til Tønsbergs Blad.
 
River uterestaurant
- Den nåværende uterestauranten blir revet, og vi innretter en ny, kombinert inne- og uterestaurant. Den nye restauranten blir trukket mer inn i hotellbygningen, og vil ikke sperre for utsynet mot Røssesund, sier han.
Topprestaurant
- Vi vil forsøke å lage en topprestaurant. Det blir også en ny butikk med uteplass og enklere matservering, sier han. I tillegg til dette skal det bli servering på brygga.
 
Bygger ut
Restaurant- og hotellprosjektet er en del av et større prosjekt. Det skal nemlig bygges 40 nye leiligheter i tilknytning til hotellet. Disse skal knyttes til hotellet ved hjelp av en glasskorridor og heis.
 
Leier tilbake
Rica skal basere seg på et konsept der de selger leilighetene og leier dem tilbake. Eierne disponerer leiligheten tre måneder i året, nærmere bestemt i sommersesongen, påske- og høstferien. I de ni andre månedene leier de den tilbake til hotellet, som leier dem ut til andre personer.
 
Får igjen
Dermed får eierne igjen 40 prosent av investeringen i form av leieinntekter, mens Rica øker kapasiteten. Leilighetsdelen av prosjektet skal stå ferdig i 2009.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen