Rica Nidelven vant igjen

Rica Nidelven Hotel tok seieren i Twinings Best Breakfast 2009.
Redaksjonen
04 Februar 2009 - 11:37

Trondheimshotellet er dermed vinner av Twinings Best Breakfast for fjerde år på rad.
 
Gjennom siste halvår av 2008 har dommerpanelet i Twinings Best Breakfast besøkt landets hoteller på jakt etter den beste frokosten.
 
Til finalen
Et utvalg av hotellene som utmerket seg ble finalenominert.
 
Finalejuryen bestod av kokken Lars Erik Undertun, matfotograf Bengt Wilson, TV-kokk Wenche Andersen, og 10. generasjon i tedynastiet Twinings, Stephen Twining. 
 
Flere og flere innser at frokosten ved hotellet er en svært viktig faktor. Twinings Best Breakfast er en påminnelse for hotellene om å holde kontinuerlig fokus på frokosten, og skal være en inspirasjon til å strekke seg ytterligere.
 
Tre pekte seg ut
I årets versjon av Twinings Best Breakfast fant juryen tre hoteller som utmerket seg spesielt. Etter nøye vurdering har de kommet frem til følgende rangering:
 
1 Rica Nidelven Hotel (Trondheim)
2 Radisson SAS Plaza (Oslo)
3 Rica Ishavshotel (Tromsø)
 
Det var i 2004 Haugen-Gruppen startet opp med kåringen av den beste hotellfrokosten i Twinings Best Breakfast.
 
- Dette er et tiltak som er satt i gang for å bidra til økt inspirasjon, kreativitet og nytenkning rundt videreutvikling av hotellenes frokosttilbud, sier Simen Eivindson Haugberg i Haugen-Gruppen.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Med denne oppskriften kan du fint nyte rødvin til torsken 
Dagens rett
Bakt torsk med burgundersaus

Med denne oppskriften kan du fint nyte rødvin til torsken 

For når torsken kommer med rødvinssaus, passer det faktisk veldig godt med rødvin. Men ikke hvilken som helst rødvin. 

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Så enkelt og raffinert kan du servere viltet
Dagens rett

Så enkelt og raffinert kan du servere viltet

Bak denne retten står ikke uventet en mester som også har produsert en av tidenes aller beste kokebøker.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Her får du dessert, kaffe og avec i ett og samme glass. Gled deg
Ukens drink

Her får du dessert, kaffe og avec i ett og samme glass. Gled deg

Eggnog med en vri som er umulig å ikke bli hekta på. Du kan fint lage den i en bolle og servere den til flere.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Har du ikke fått nok ribbe?
Dagens rett
Glasert tapasribbe

Har du ikke fått nok ribbe?

Har du fortsatt en juleribbe i kjøleskapet eller rett og slett ikke er gått lei ennå, er dette løsningen: Glasert tapasribbe. Nam.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Med denne oppskriften kan du fint nyte rødvin til torsken 
Dagens rett
Bakt torsk med burgundersaus

Med denne oppskriften kan du fint nyte rødvin til torsken 

For når torsken kommer med rødvinssaus, passer det faktisk veldig godt med rødvin. Men ikke hvilken som helst rødvin. 

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Så enkelt og raffinert kan du servere viltet
Dagens rett

Så enkelt og raffinert kan du servere viltet

Bak denne retten står ikke uventet en mester som også har produsert en av tidenes aller beste kokebøker.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Kjør denne gavepakken til julekosen - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lag en vri på gravlaksen
Dagens rett

Lag en vri på gravlaksen

Tyttebær er egnet til mer enn å være følge til kjøttkakene. De gjør underverker med laks som både kan spises gravet, stekes eller grilles.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Her får du dessert, kaffe og avec i ett og samme glass. Gled deg
Ukens drink

Her får du dessert, kaffe og avec i ett og samme glass. Gled deg

Eggnog med en vri som er umulig å ikke bli hekta på. Du kan fint lage den i en bolle og servere den til flere.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her