Rim - nyhet fra Ringnes

1. juli lanserte Ringnes produktet Rim. Dette er et produkt innen kategorien smakstilsatte alkoholdrikker, såkalt FAB's (Flavoured Alcoholic Beverages). Norske myndigheter må innrette seg etter EFTA-domstolens innstilling og tillate denne typen drikkevare
Redaksjonen
09 Juli 2002 - 01:00

Behandlingen av saken i Stortinget skjer til høsten, og fra 1. januar 2003 vil Rim og alle andre lignende produkter være i vanlige butikker. Frem til den tid tilbys Rim på restauranter, puber og barer. Siden sider og smakstilsatte alkoholdrikker kom på det norske markedet på begynnelsen av 90-tallet, har produktene utviklet seg mye. Kjøperne har blitt flere og fordeler seg over flere aldersgrupper. Det er likevel flest kvinner som kjøper produktene, og nå blir det altså likestilling med "gutta" som handler ølet sitt på super'n.

Spesialtilpasset unge kvinner
Utgangspunktet for Rim var å lage en spesialtilpasset og forfriskende drikk for unge kvinner. Konseptet Rim er stilrent, spiller på det nordiske og målgruppen er kvinner +/- 30 år. Smaken er utviklet ved laboratoriet ved Ringnes etter omfattende testing og fokusgrupper. Produktet er testet på kvinner i målgruppen og har fått høy score på både smak og utseende.

Produktfakta
Rim kommer i to smaksvarianter. Blueberry Cooler og Lime Cooler. Rim er en vinbasert drikk. I utviklingen av produktet er det lagt vekt på å gjøre den spesielt forfriskende og ikke for søt. Begge variantene har litt kullsyre slik at de virker lett sprudlende. Rim har 4,7 prosent alkoholinnhold og det kommer også en lavalkohol variant med 2,5%.

På utelivsmarkedet kommer Rim i 0,3 liters flasker, og når dagligvarehandelen kan selge produktene, blir Rim å finne på 0,25 liters boks.

Kilde: Ringnes

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Årets juledessert bygges i høyden
Ukens kake
Pavlova-juletre

Årets juledessert bygges i høyden

Denne desserten kommer til å vekke oppsikt - også fordi den smaker utrolig godt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Lei pinnekjøtt? Da har du ikke prøvd denne vrien
Dagens rett
Pinneribs med brie

Lei pinnekjøtt? Da har du ikke prøvd denne vrien

Ost, mynte og syrlig syltetøy setter en helt annen smak på pinnekjøttet. Må prøves.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Slik lager du den beste julegrøten og juledessertene alle gleder seg til
Julemat
Oppskrifter på risgrøt, riskrem, multekrem, karamellpudding og andre juledesserter

Slik lager du den beste julegrøten og juledessertene alle gleder seg til

Når julegrøten havner på bordet, vet alle at det er jul og at en mandel er gjemt oppi alt det hvite. Restene bruker du til dessert. Eller så kan du velge en av de andre fristende juledessertene du finner oppskrifter på her.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Ribbe eller pinnekjøtt på julaften? Her får du begge oppskriftene
Dagens rett
Oppskrift på ribbe og pinnekjøtt

Ribbe eller pinnekjøtt på julaften? Her får du begge oppskriftene

Husker du ikke hvordan du laget julemiddagen i fjor, er det ingen grunn til å fortvile. Hjelpen får du her.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Årets juledessert bygges i høyden
Ukens kake
Pavlova-juletre

Årets juledessert bygges i høyden

Denne desserten kommer til å vekke oppsikt - også fordi den smaker utrolig godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Lei pinnekjøtt? Da har du ikke prøvd denne vrien
Dagens rett
Pinneribs med brie

Lei pinnekjøtt? Da har du ikke prøvd denne vrien

Ost, mynte og syrlig syltetøy setter en helt annen smak på pinnekjøttet. Må prøves.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare
+
Godbiter i pollisten

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare

Det er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg
+
Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg

Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lag en vri på gravlaksen
Dagens rett

Lag en vri på gravlaksen

Tyttebær er egnet til mer enn å være følge til kjøttkakene. De gjør underverker med laks som både kan spises gravet, stekes eller grilles.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Slik lager du den beste julegrøten og juledessertene alle gleder seg til
Julemat
Oppskrifter på risgrøt, riskrem, multekrem, karamellpudding og andre juledesserter

Slik lager du den beste julegrøten og juledessertene alle gleder seg til

Når julegrøten havner på bordet, vet alle at det er jul og at en mandel er gjemt oppi alt det hvite. Restene bruker du til dessert. Eller så kan du velge en av de andre fristende juledessertene du finner oppskrifter på her.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her