Robert Lie til Bølgen & Moi

Robert Lie skifter beite og skal begynne som konsernvinansvarlig i Bølgen & Moi.

Det betyr at Lie slutter i stillingen på Bagatelle og velger en mer "vanlig" jobb, med normal arbeidstid. Lie begynner i den nye jobben over nyttår.
 
- Det er en veldig utfordrende stilling, med mye variert arbeid. Jeg skal skape en vinprofil for de sju forskjellige restaurantene. Jobben blir blant annet å stå for innkjøp og å lære opp personalet, sier Lie.
 
Ikke felles
Vinprofilen kommer ikke til å bli felles for alle restaurantene.
 
- Noe likt blir det, men klientellet er forskjellig på restaurantene. Det betyr litt forskjellige profiler, så dette er noe jeg skal se nærmere på, sier Lie.
 
Han tror dessuten at folks vinvaner varierer avhengig av hvor i landet man er, og dette er også noe han skal ta hensyn til i den nye jobben som konsernvinansvarlig.
 
Kort sagt skal han "spisse" vinprofilen til Bølgen & Moi.
 
Samarbeid
Og da er det ikke unaturlig at han samarbeider med Toralf Bølgen?
 
- Selvfølgelig blir det en form for samarbeid. Men jeg er veldig klar på at jeg ikke skal inn og overkjøre noen i systemet, eller i resaurantene.
 
Lie har sagt seg villig til å gå på en lang oppsigelsestid på Bagatelle.
 
- Det kommer til  bli en hektisk sesong her nå, og jeg ville gjerne hjelpe Bagatelle. Og det hadde ikke Bølgen & Moi noe imot, sier han.
 
- Det er ikke bare det at det er en spennende jobb, men jeg har jobbet med service i 11 år. Og det er også ok at det blir litt flere "normale" arbeidsdager, sier Lie.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen