Robert Lie til Bølgen & Moi

Robert Lie skifter beite og skal begynne som konsernvinansvarlig i Bølgen & Moi.
Redaksjonen
18 September 2008 - 12:11

Det betyr at Lie slutter i stillingen på Bagatelle og velger en mer "vanlig" jobb, med normal arbeidstid. Lie begynner i den nye jobben over nyttår.
 
- Det er en veldig utfordrende stilling, med mye variert arbeid. Jeg skal skape en vinprofil for de sju forskjellige restaurantene. Jobben blir blant annet å stå for innkjøp og å lære opp personalet, sier Lie.
 
Ikke felles
Vinprofilen kommer ikke til å bli felles for alle restaurantene.
 
- Noe likt blir det, men klientellet er forskjellig på restaurantene. Det betyr litt forskjellige profiler, så dette er noe jeg skal se nærmere på, sier Lie.
 
Han tror dessuten at folks vinvaner varierer avhengig av hvor i landet man er, og dette er også noe han skal ta hensyn til i den nye jobben som konsernvinansvarlig.
 
Kort sagt skal han "spisse" vinprofilen til Bølgen & Moi.
 
Samarbeid
Og da er det ikke unaturlig at han samarbeider med Toralf Bølgen?
 
- Selvfølgelig blir det en form for samarbeid. Men jeg er veldig klar på at jeg ikke skal inn og overkjøre noen i systemet, eller i resaurantene.
 
Lie har sagt seg villig til å gå på en lang oppsigelsestid på Bagatelle.
 
- Det kommer til  bli en hektisk sesong her nå, og jeg ville gjerne hjelpe Bagatelle. Og det hadde ikke Bølgen & Moi noe imot, sier han.
 
- Det er ikke bare det at det er en spennende jobb, men jeg har jobbet med service i 11 år. Og det er også ok at det blir litt flere "normale" arbeidsdager, sier Lie.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Knallgodt riesling-kjøp i magnum
+
Godbiter i pollisten

Knallgodt riesling-kjøp i magnum

Mens GG-rieslingene blir stadig dyrere, er det andre rieslingperler som holder seg på et svært fornuftig nivå, og som er like lagringsdyktige.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Fantastisk vinvaluta fra Piemonte
+
Ukens vin

Fantastisk vinvaluta fra Piemonte

70 prosent av druene kommer fra toppmarker i La Morra, men prisen er det halve.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Blant de 120 hvitvinsboksene og posene som er testet finner du garantert noe for ditt behov i sommerferien
+
Tester

Blant de 120 hvitvinsboksene og posene som er testet finner du garantert noe for ditt behov i sommerferien

Ethvert feriekjøleskap har plass til en boks med hvitvin - om det så bare er for å bruke til matlaging som damping av blåskjell. Men det er ingen grunn til å redusere bruken til det, for mange hvitvinsbokser inneholder virkelig seriøs vin.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Så gode som gulrøttene er nå, kan de spises døgnet rundt
Guide

Så gode som gulrøttene er nå, kan de spises døgnet rundt

Når du er forsynt med å knaske nyhøstede sommergulrøtter, kan du se på oppskriftene som forvandler denne gode råvaren til noe enda bedre.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Knallgodt riesling-kjøp i magnum
+
Godbiter i pollisten

Knallgodt riesling-kjøp i magnum

Mens GG-rieslingene blir stadig dyrere, er det andre rieslingperler som holder seg på et svært fornuftig nivå, og som er like lagringsdyktige.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Fantastisk vinvaluta fra Piemonte
+
Ukens vin

Fantastisk vinvaluta fra Piemonte

70 prosent av druene kommer fra toppmarker i La Morra, men prisen er det halve.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Må testes: Spennende britisk nykomling
+
Godbiter i pollisten

Må testes: Spennende britisk nykomling

For hvem kan si nei til lekre bobler, like syrefrisk og mineralsk chardonnay eller en sjarmerende rosevin?

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Vilt god historisk hvitvinsvaluta fra Alentejo
+
Ukens vin

Vilt god historisk hvitvinsvaluta fra Alentejo

Denne hvitvinen hamler opp med (nesten) alt av chablis til sjømat og vegetar - og er friskere enn sine nordeuropeiske brødre.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Dette er sommerens beste salater
Guide
Oppskrifter på salater

Dette er sommerens beste salater

På varme dager frister det med lettlagete sprø og forfriskende salater. Her finner du de beste oppskriftene og tipsene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Blant de 120 hvitvinsboksene og posene som er testet finner du garantert noe for ditt behov i sommerferien
+
Tester

Blant de 120 hvitvinsboksene og posene som er testet finner du garantert noe for ditt behov i sommerferien

Ethvert feriekjøleskap har plass til en boks med hvitvin - om det så bare er for å bruke til matlaging som damping av blåskjell. Men det er ingen grunn til å redusere bruken til det, for mange hvitvinsbokser inneholder virkelig seriøs vin.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her