Røyker du sigar?

Sigarbølgen er over oss, og Apéritifs barometer stiller spørsmålet: Røyker du sigar? Sigarrøyking er trendy som aldri før. Bølgen startet i USA, som du kan lese om i vår artikkel Cigars Only, og nå har den nådd lille Norge. Hvordan er ditt forhold til den
Redaksjonen
11 September 1998 - 16:34

Barometeret er avsluttet
Resultatene finner du nedenfor
Leserne ble først bedt om å svare på a eller b og deretter på følgende måte: Hvis du krysser av for at du røyker sigar, går du videre og velger enten c, d eller e. Til slutt, og under forutsetning at du har svart bekreftende på at du røyker sigar, krysser du av for enten f eller g.
Apéritifs ukebarometer stiller spørsmålet:
 
Røyker du sigar?
A Jeg røyker sigar (64) 25%
 
B Jeg røyker aldri sigar (25) 10%
 
C Jeg røyker sigar bare når jeg er på restaurant (13) 5%
 
D Jeg røyker sigar bare når jeg er hjemme eller i festlig lag (52) 20%
 
E Jeg røyker sigar uavhengig av sted og anledning (29) 11%
 
F Jeg røyker sigar oftere nå enn tidligere (45) 17%
 
G Jeg har ikke økt mitt sigarforbruk i det siste året (33) 13%
 
261 Total Votes
Apéritif
 

Du gir dine svar helt uten at noen kan spore det. Når du avgir svar, vil du automatisk bli flyttet til en side som viser svarfordelingen så langt. Og du kan bare svare én gang. Det sørger en liten dippedutt for. Du kan når som helst sjekke resultatene.
 
Du kan også sjekke forrige ukes barometre:
Kjøper du smuglervarer? 10.10.98
Hva drikker du til hverdags- og helgemiddagene 30.09.98
Hva betaler du for vin? 23.09.98
Hvor ofte drikker du vin? 15.09.98
Vil du smugle nå?
 

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Sjelden har så mange fantastiske rødviner blitt gjort tilgjengelig som i november
+
Tester
1200 nyheter testet BU og TU november 2024

Sjelden har så mange fantastiske rødviner blitt gjort tilgjengelig som i november

Selv om tusenlappene flyr for toppskårerne, er det flere som er billigere i Norge enn i utlandet, og ikke minst er det mulig å finne riktig gode kjøp.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

By på nydelig jordskokksuppe med kveite
Dagens rett
Jordskokksuppe med pepperstekt kveite

By på nydelig jordskokksuppe med kveite

Denne lekre retten inneholder noen av høstens beste råvarer. Oppskriften er mye enklere enn du skulle tro.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Lammestek er noe av det beste du kan lage som søndagsmiddag.
Dagens rett

Lammestek er noe av det beste du kan lage som søndagsmiddag.

Ingen høstlig søndagsmiddag uten skikkelig lammestek på menyen. Denne lager seg selv i gryte sammen med grønnsaker og poteter.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Har du gresskar i huset, spar litt til denne drinken
Ukens drink
Gresskar-martini

Har du gresskar i huset, spar litt til denne drinken

Sammen med vodka, melk, vanilje og kanel, får du en smaksbombe av en drink. Perfekt start på helgen, enten du er i halloweenmodus eller ei.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Sjelden har så mange fantastiske rødviner blitt gjort tilgjengelig som i november
+
Tester
1200 nyheter testet BU og TU november 2024

Sjelden har så mange fantastiske rødviner blitt gjort tilgjengelig som i november

Selv om tusenlappene flyr for toppskårerne, er det flere som er billigere i Norge enn i utlandet, og ikke minst er det mulig å finne riktig gode kjøp.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

By på nydelig jordskokksuppe med kveite
Dagens rett
Jordskokksuppe med pepperstekt kveite

By på nydelig jordskokksuppe med kveite

Denne lekre retten inneholder noen av høstens beste råvarer. Oppskriften er mye enklere enn du skulle tro.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Ferdig med fårikål for i år? Prøv denne bolivianske vrien som kan serveres i et uthult gresskar
Dagens rett

Ferdig med fårikål for i år? Prøv denne bolivianske vrien som kan serveres i et uthult gresskar

Chairo stew er en gryterett fra Bolivia som varmer og lyser godt opp i høstmørket. Og en fin rett å servere til sultne halloween-feirende.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Gresskar er mer enn bare pynt
Guide

Gresskar er mer enn bare pynt

Er du usikker på historien bak halloween eller lurer på hva du skal bruke gresskarene til? Apéritif gir deg svarene og oppskriftene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Innbakt svinefilet med soltørkede tomater lager du på grillen, inne eller utendørs, eller i panne
Dagens rett

Innbakt svinefilet med soltørkede tomater lager du på grillen, inne eller utendørs, eller i panne

Grillen er i bruk nesten året rundt for entusiastene. Denne retten kan imidlertid fint lages i stekepanne.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Lammestek er noe av det beste du kan lage som søndagsmiddag.
Dagens rett

Lammestek er noe av det beste du kan lage som søndagsmiddag.

Ingen høstlig søndagsmiddag uten skikkelig lammestek på menyen. Denne lager seg selv i gryte sammen med grønnsaker og poteter.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her