Sæter årets unge leder

Vant for strålende resultater i Fursetgruppen.

Gjøran K. Sæter ble tildelt prisen Årets Unge Leder i Reisebransjen 2010 som nylig fant sted.

35-åringen er administrerende direktør i Fursetgruppen. Gruppen er blant landets mest fremgangsrike restaurantselskaper.

I juryens begrunnelse heter det blant annet at Sæther har bygget opp Fursetgruppens hovedkontor på en profesjonell og effektiv måte, med flotte resultater på forholdsvis kort tid.

I tillegg omtales han som en leder med engasjement og en genuin interesse for at selskapet, restaurantene og de ansatte skal lykkes sammen.

- Vi er svært glade for at prisen gikk til Gjøran K. Sæter, som i ung alder har bidratt slik til å løfte bransjen på så mange måter, sier Ingunn Hofseth, administrerende direktør i HSMAI Chapter Norway. HSMAI Chapter Norway stod for utdelingen på et arrangement i Dizzie Showteater i Oslo.

Sæther var nominert sammen med Linda Bø (32), direktør Thon Hotel Lillestrøm, Monica Linn Fladvad (34), kurs- og konferansesjef Scandic Hotel Asker, Ingvild Elise Larner (33), salgsdirektør Star Tour AS og Elizabeth Rojas Vik (29), hotellsjef og stedfortreder for direktør Scandic Asker og Høvik.

Fotograf: Catharina Wandrup/Knut Joner

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen